TSK, PKK'yı vurmaya devam ediyor: 17 terörist etkisiz!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki hudut karakoluna, PKK/YPG unsurları tarafından düzenlenen saldırıya TSK karşılık vermeye devam ediyor, 17 terörist etkisiz hale getirildi.

GİRİŞ 19.09.2022 09:52 GÜNCELLEME 19.09.2022 13:50
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Teröristlerin sınırın Suriye tarafından gerçekleştirdiği ve Suruç'ta bir askerin şehit olduğu saldırının ardından Türk Silahlı Kuvvetlerince yapılan "cezalandırma atışları" sonucunda terör örgütüne ait 80'e yakın hedef imha edildi, saldırının faillerinin de arasında olduğu 17 terörist etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, teröristlerin saldırısına Türk Silahlı Kuvvetleri hemen karşılık verdi.

İlk olarak ateş destek vasıtaları ile teröristlerin bulunduğu bölgeler ateş altına alınırken bölgeye SİHA’lar sevk edildi.

Havadan atışlar ve ateş destek vasıtalarının sonrasındaki "cezalandırma atışları" sonucunda terör örgütüne ait 80'e yakın hedef imha edildi, aralarında saldırıyı düzenleyenlerin de bulunduğu 17 terörist etkisiz hale getirildi.

Sınırın Suriye tarafından 18 Eylül'de teröristlerce düzenlenen roketatar saldırısında Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki hudut karakolunda görevli bir asker şehit olmuş, bir asker yaralanmıştı.

6 TERÖRİST DE BARIŞ PINARI BÖLGESİNDE ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı: Durmak yok, yorulmak yok, mücadeleye devam! Kahraman Komandolarımız, Barış Pınarı bölgesinde tespit ettikleri 6 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi. Teröristleri kazdıkları hendeklere gömmeye devam edeceğiz!

KAYNAK: AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 30
  • KORAY AvCI 1 yıl önce Şikayet Et
    hergün biriniz birgün hepiniz
    Cevapla
  • murat 1 yıl önce Şikayet Et
    geberin haçlı ordusu
    Cevapla
  • Offf 1 yıl önce Şikayet Et
    Ah ah gezi az kaldı bitti, pkk kırsalda az kaldı bitti, fetö az kaldı bitti, savunma sanayii az kaldı bitti, bir bitmeyen meclisteki hav hav lar, sene 2023 eğer Reis bu seçimi alırsa bunların alınlarını karışlama zamanı, sıra onlarda olacak
    Cevapla
  • patriot 1 yıl önce Şikayet Et
    leeşşşş
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    bu seksene yakin hedef madem biliniyordu saldiri yapmadan once imha edilseydi
    Cevapla
  • Okur okudu 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen. Gordugunuz yerde bildiginiz yerde vuracaksin nefes aldirmiyacaksin. Agabalariyla tatbikat yapiyorlar. Gidip vuracaksin. Oyle birsey varmi.
    Cevapla
  • MEHMET 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok biliyorsunuz. Binlerce Hedef biliniyor. O sınır ötesi harekat demek. Devlet senin dediğin gibi yönetilmez. Bölgede avrupa güçleri var abd ve rus güçleri var o var-bu var. Uygun zaman geldiğinde vurulacaklar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hamleleri sonrası İsrail'den Irak komplosu! Ankara darbeyi vurdu gözleri döndü
Yönetilemeyen Türk futbolunda yeni olay! 3. kez sahadan çekilme vakası