Küpesi var diye alay edip bıçakladılar!

Erzurum'da arkadaşıyla yürüyen Mehmet G. (22), küpesiyle alay eden 2 kişi tarafından bıçaklandı. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

GİRİŞ 27.09.2022 13:44 GÜNCELLEME 27.09.2022 15:41
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Olay, 25 Ekim günü akşam saatlerinde Yakutiye ilçesi Yukarı Mumcu Caddesi'nde meydana geldi. Arkadaşı Enes K. (22) ile yürüyen Mehmet G.'nin yanına gelen 2 kişi, küpesiyle alay etti. Taraflar arasında bu nedenle tartışma çıktı.

Tartışma sırasında şüphelilerden biri, Mehmet G.’yi kalçasından bıçakladı, diğeri ise iki arkadaşa sopayla vurdu. Şüpheliler kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Mehmet G. ve Enes K., ilk müdahalelerinin ardından Erzurum Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavileri süren yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.



Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Görüntülerde, kırmızı montlu şüphelinin bıçaklama olayını gerçekleştirdiği, yanındaki açık kahverengi gömlekli kişinin ise sopa ile vurduğu tespit edildi.

Şüphelilerin Emrah C. (17) ile Can B. (17) olduğu saptandı. Polis, 2 şüpheliyi Çaykara Caddesi'nde bir kafede yakalayıp gözaltına aldı. Şüphelilerin üst aramasında olayda kullandıkları bıçak da ele geçirildi.

Emrah C. ile Can B.'nin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 45
  • Çakıl 1 yıl önce Şikayet Et
    Hapis kurtarmaz kısas şart. Kezzap atana kezzap, vurana vuracan... bıçaklayana bıçak aynı açı aynı derinlik bunun için robot bile yapılır
    Cevapla
  • Bamsı Yaşar 1 yıl önce Şikayet Et
    Şiddet uygulayan herkese kafadan asgari üç yıl hapis cezası verilsin.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Sultan Mehmette Küpe takıyordu. Küpeye karşı gelenler osmanlı torunları değildir.
    Cevapla
  • _*(1453)*_ 1 yıl önce Şikayet Et
    Öz türk asil mehmetin adı değil senin adın coni olmuş birde beyganberimize iftira ediyorsun dövmeliyimiş peyganber efendimiz dövmeye nağlet etmiş.
    Cevapla
  • Yunus ca 1 yıl önce Şikayet Et
    Demekki yavuz sultan selim, dedesinden örnek alıp küpe takmış.
    Cevapla
  • ÖzTürk 1 yıl önce Şikayet Et
    muhteşem yüzyılın yan etkileri bunlar.Peygamberimizde dövmeli idi de bari.Dövme yaptırmayanlar müslüman değil dersin.adın mehmet ama aklın coni olmuş
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sadece zayıf gördüğüne saldırır insan. Yani bizimkiler . Çünkü çoğu millet saldırmaz . Kendinden güçlü olan küpeliye saldıramaz çünkü küpeli ona da küpe takar.
    Cevapla
  • vtd3434 1 yıl önce Şikayet Et
    evde karısına kızına bacısına laf geçiremez gelir elin oğlunu bıçaklar laleler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas ve İsrail arasındaki ateşkes görüşmelerinin detayları ortaya çıktı
İsrailli şebekeyi Adana polisi çökertti