Kazayı çeken muhabire saldırdılar, 'seni genelkurmaya şikayet edeceğim' dedi!

Küçükçekmece'de kazayı bırakıp, görüntü almaya çalışan muhabire saldırdılar. Kazayı çeken muhabire de, “Seni genelkurmaya şikayet edeceğim” dedi.

GİRİŞ 02.10.2022 11:15 GÜNCELLEME 02.10.2022 16:09
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

İstanbul Küçükçekmece’de kontrolden çıkan kamyonet, park halindeki araca çarptıktan sonra devrildi. Sürücünün bir yakını kazayı haberleştirmek için bölgeye giden İHA muhabirine saldırıp, “Ankara’daki üsteğmen kuzenimi çağırayım, seni genelkurmaya şikayet edeceğim” diyerek tepki gösterdi.

Kaza, dün saat 16.30 sıralarında Küçükçekmece İstasyon Mahallesi Yarımburgaz Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kanarya istikametine giden 34 LM 7655 plakalı kamyonet, Halkalı Marmaray durağı yakınlarında kontrolden çıkarak park halindeki araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet savurulup devrildi. Sürücü kazayı yara almadan atlatırken, olay yerine gelen polis ekipleri başka bir kazanın olmaması için önlem aldı. Kaza nedeniyle trafik yoğunluğu oluştu.

Kaza yapan şahsın akrabaları, kazayı haberleştirmek için bölgeye giden İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine saldırdı. Bir kişi ‘Çekemezsin’ diyerek kameraya vururken, diğeri polis gibi kimlik sormaya çalıştı.

Bu sırada kameraya vuran şahıs muhabire tehditler savurarak, "Ankara’daki üsteğmen kuzenimi mi çağırayım, seni genelkurmaya şikayet edeceğim" diyerek tepki gösterdi.

Polislerin araya girmesiyle saldırgan şahıslar muhabirin çevresinden uzaklaştırıldı. Kaza yapan aracın yoldan kaldırılmasının ardından ise trafik akışı normale döndü.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 25
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi de ettigin zaman ne olacak bir tanidik var ise bir yerde onu cikar icin kullaniyorlar etsen ne olacak askeri alip darbe mi yapacak yetkisini mi kullanacak yetkileri køtuye kullandin mi meslek atilirsin bunu bile bilmiyor mal sadece kendi cikarini dusunmus
    Cevapla
  • Mehmet Şahin 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahtan akrabası sadece üsteğmenmiş, ya yüzbaşı olsaydı, vay o muhabirin haline :=)
    Cevapla
  • umutkngl 1 yıl önce Şikayet Et
    adam iyice şizofrene bağlamış.. yok Hakan Fidan'a haber sal knk.
    Cevapla
  • 61KENARABENİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben sizin başbakanız cumhurbaşkanız sayın köymıhtarınız baş danışman genell başkan kurmayınızım uleyyyn diyen bir abi vardı o aklıma geldi... 22teşkilata haber verin'' falan diyeni yazmıyorum bile.... :)
    Cevapla
  • Yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Kazanın travmasıyla, Küçükçekmece Karakolu diyeceğine Genelkurmay demiş garibim. Üsteğmen'le de mahalle bekçisini kastetti herhalde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!