Müzisyen Onur Şener'in öldürülmesiyle ilgili şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı

Müzisyen Onur Şener'in Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir eğlence mekanındaki tartışma sonucu ölümüne ilişkin tutuklanan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı.

GİRİŞ 04.10.2022 02:23 GÜNCELLEME 04.10.2022 09:51
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan şüpheli İ.K, emniyetteki ifadesinde, diğer şüphelilerle 1 Ekim'de Seğmenler Parkı'nda buluştuklarını, ilerleyen saatlerde olayın yaşandığı mekana geçtiklerini anlattı.

Sahnede Şener ve 3 kadının bulunduğunu söyleyen İ.K, "Karaoke şeklinde fonda müzik çalıyordu. Ben de şarkıya eşlik etmek için sahneye yaklaştım ve şarkıyı söylemeleri için teşvik etmek amacıyla sözlerini mırıldandım. S.S. de bu esnada yanımdaydı, tanımadığım kadınlardan biri mikrofonu uzattı 'Al o zaman şarkıyı sen söyle' dedi. Ben de 'Sesim kötü, siz söyleyin eşlik ederim' dedim." beyanında bulundu. İ.K, bunun üzerine Onur Şener'in de kendisine hakaretle birlikte "Şarkıyı söylemiyorsan git" dediğini iddia etti.

Ankara'da öldürülen müzisyen Onur Şener son yolculuğuna uğurlandıAnkara'da öldürülen müzisyen Onur Şener son yolculuğuna uğurlandı

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'dan müzisyen Onur Şener cinayetine ilişkin açıklamaKültür ve Turizm Bakanı Ersoy'dan müzisyen Onur Şener cinayetine ilişkin açıklama

Şener'in "hakaret sözü" karşısında şaşkınlık yaşadığını, ardından arkadaşlarıyla dışarı çıkarak sohbet etmeye başladıklarını anlatan İ.K, ifadesini şöyle sürdürdü:

"Yaklaşık 10 dakika konuştuk, ben ve arkadaşlarım kaldırımda durduğumuz sırada Onur Şener mekandan çıktı. Sağ tarafa giderken bizi görünce üzerimize doğru küfür ve hakaretler ederek sinirli bir şekilde geliyordu. Mekan içerisinde yarım kalan hesabını görmek için geldiğini ve kızlara saldıracağını düşündüğüm için bira bardağını Onur Şener'e savurdum, çarpıp çarpmadığını bilmiyorum. Bu esnada Onur da bana yumruk attı, Onur sırtüstü ben de onun üzerine düştüm. Yerde de bir kere daha sağ elimle Onur'a yumruk savurdum, elimde herhangi bir şey yoktu, yine vurup vurmadığımı bilmiyorum."

Kavganın yaşandığı yerden uzaklaşarak yolun karşısına geçtiğini anlatan İ.K, olay yerine gelen sağlık görevlilerinin kendisine müdahalesinden sonra gözaltına alındığını söyledi.

Şener'e saldırı amacıyla hareket etmediğini savunan İ.K, "Yanımdaki bayanları ve kendimi savunmak için mücadele ettim, Onur Şener'i daha önce hiç görmedim, tanımam ve herhangi bir husumetim yoktur. Bu elim olaydan dolayı pişmanım, keşke bu olay hiç yaşanmasaydı." diye konuştu.

"SERT BİR ŞEKİLDE KAFASINA VURDU"

Şüpheli S.S. sulh ceza hakimliğindeki ifadesinde Şener ile İ.K'yi ayırmaya çalıştığını, bu esnada Şener'e vurmadığını iddia ederek, "Elimin kesildiğini çok sonradan anladım. Onur beni itince yolun ortasına düştüm. Orada mı elim kesildi bilmiyorum. İ.K, elindeki bira bardağı ile sert bir şekilde Onur'un kafasına vurdu. Onur sersemleyince İ.K'nin üzerine atladı, yere düşünce İ.K. birkaç tane yumruk attı. O sırada A.G. de yerde yatıyordu." beyanında bulundu.

Şüpheli A.G. ise Şener'in kendilerine saldırdığını ileri sürerek, "O sırada itiş kakış oldu. Ben kaldırımdan yere düştüm. Sonra da yerden kalkamadım. İ.K. elindeki bira bardağını Onur'un kafasına vurdu. Onur'u darbetmedim, suçsuzum." dedi.

Şüpheliler J.E. ile G.G. de ifadelerinde suçlamaları kabul etmedi.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 84
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamlar nasıl kamuda görev yapar Allah'ım ne olur bu azgın azınlığı def et bu mübarek ülkeden .rabbim dinimize sahip çıkma gücünü bize nasip et kâfir ve münafık Lara karşı Müslümanlara yardım et
    Cevapla
  • tabi tabi 1 yıl önce Şikayet Et
    yersen :))
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar HANZO nun çoğalmasına sebep olanlar kimlerdir....
    Cevapla
  • Canan 1 yıl önce Şikayet Et
    Alkolü marifet sayan kafalar tabiki
    Cevapla
  • Muaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Maalasef video kaydı yoksa sanıkların verdiği ifade esas alınır az bir ceza ile kurtulurlar ama bunun ahireti var asıl mahkeme orada delil karartma yok yalan yok torpil yok rüşvet yok, hakikî adalet orada, kim zerre miktar iyilik yaptıysa onun karşılığını kimde zerre miktar kötülük yaptıysa onun karşılığını görecek.
    Cevapla
  • abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    3 dansöz çıkmış meydane 3 de birbirinden fırıldakhane
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Devletimizin Kuzey Siyaseti İlham Alınan Kavrama Dair
Fide dağıtımında 5 bin kişi, kuyruk oluşturdu