Türkiye'den Tayland'daki anaokulu saldırısında ölenler için taziye mesajı

Dışişleri Bakanlığı, Tayland'da anaokuluna düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.

Türkiye'den Tayland'daki anaokulu saldırısında ölenler için taziye mesajı
Türkiye'den Tayland'daki anaokulu saldırısında ölenler için taziye mesajı
GİRİŞ 06.10.2022 21:56 GÜNCELLEME 06.10.2022 21:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada Tayland'da bir anaokulunu hedef alan silahlı saldırıda çoğu çocuk 30'dan fazla kişinin hayatını kaybetmesinin derin üzüntüyle öğrenildiği belirtildi.

Açıklamada "Hayatını kaybedenlerin yakınlarına ve dost Tayland halkı ile hükumetine içten taziyelerimizi iletiyor, yaralılara acil şifa diliyoruz." ifadesi kullanıldı.

Tayland'da kreşe silahlı baskın: Korkunç görüntüler, 24'ü çocuk 35 ölü varTayland'da kreşe silahlı baskın: Korkunç görüntüler, 24'ü çocuk 35 ölü var

Tayland’ın kuzeydoğusundaki bir çocuk bakım merkezine gün içinde düzenlenen silahlı saldırıda 24'ü çocuk 35 kişi yaşamını yitirmişti. Silah ve bıçak kullanılan saldırıda 12 kişinin de yaralandığı bildirilmişti.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir vahşet
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü