Hasta kadının yüzüne para atan hastane görevlilerinden skandal savunma

İstanbul’da, Özel Bayındır Hastanesi'nde sağlık çalışanlarının yaşlı bir hastaya yaptığı insanlık dışı olaydan sonra, tutuklanan 4 şüphelinin hakime verdiği ifadeleri pes dedirtti.

GİRİŞ 08.10.2022 10:23 GÜNCELLEME 08.10.2022 10:24
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

İstanbul'un Ataşehir ilçesi İçerenköy Mahallesi'ndeki özel hastanede, sağlık çalışanlarının, hasta kadının yüzüne para atarak hakaret ettiği anlara ilişkin görüntüler, sosyal medyada büyük tepki çekti. Hastanenin faaliyetleri durdurulurken, videoda yaşlı kadının yüzüne para atan ve Samsun'un İlkadım ilçesinde, Gazi Polis Merkezi ekiplerince gözaltına alınan Erata, ‘beden bakımından kendini savunamayacak olan kişiye eziyet' suçundan tutuklandı.

PİŞKİN SAVUNMA

Ali Erata’nın, İstanbul’da yaşanan olay sonrası işten çıkarılmasının ardından geldiği Samsun’a yerleştiği, özel hastanede ise çalışmaya başladığı ortaya çıktı. Erata, nöbetçi sulh ceza hakimliğine verdiği ifadesinde, "Yaşlı kadın Alzheimer hastası olduğu için ona ilaçlarını içirmek için oynadığımız bir oyundu. Zaman zaman bu tür oyunlar oynardık. Bu video da bu oyunlardan biriydi" dedi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 43
  • Kaptan 55 1 yıl önce Şikayet Et
    Şuursuz yüzsüz meymenetsiz ordan çıkmış Samsuna yerleşmiş birde işe girmiş bunların asla başta sağlık sektörü olmak üzere hiçbir kamuda çalıştırılmamalı
    Cevapla
  • remzi karatas 1 yıl önce Şikayet Et
    İsabet olmuş
    Cevapla
  • SİVASLI 1 yıl önce Şikayet Et
    bayındır hastanesi,iş bankasının yani chp,nin bunların her şeyi iğrenç.
    Cevapla
  • YUNUS ASLAN 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşaAllah aynı duruma düşersin.
    Cevapla
  • ümit 1 yıl önce Şikayet Et
    şimdi bu arkadaşlar iyi birşey yapmamış , peki nette kısa kısa videolara var, bir sürü bu şekilde engelli arkadaşlar ile dalgalar geçiliyor onları izlerken gülüyorsunuz ama, hasteneyi kapatmak ne demek, çok saçma. birilerinin gazı alacam diye birilerinin hayatını karartıyorsunuz. o zaman sağlık bakanı başta hükümette istifa etsin .
    Cevapla
  • Karaağaç 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağzındaki baklayı çıkarmışsın. "Hükümet istifa etsin." Kurban olun hükümete, nankörler.
    Cevapla
  • vay be arkadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    şimdi bu yaşlı teyzenin yerinde annen anne annen kızın halan teyzen yada sen olsaydın merak ediyorum bu kadar rahat olurmuydun.birde sağlık bakanı istifa hükümet istifa demişsin vay vay vay nankör vay nankör vay
    Cevapla
  • Uşak'lı Rıdvan 1 yıl önce Şikayet Et
    Amacın nedir senin geçici kapatm bunlar ders olsun ki her hastane ciddiyetle hasta baksın senin amacın başka hadi başka kapıya...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi