Bazı yandaş medya özel hastanede yaşlı hastaya yapılan çirkin muameleyi görmezden geldi

İstanbul Ataşehir'de İş Bankası iştiraki olan özel hastanede Türkiye'yi ayağa kaldıran yaşlı hastaya yapılan insanlık dışı muameleyi bir kısım muhalif medya görmezden geldi.

GİRİŞ 06.10.2022 14:29 GÜNCELLEME 06.10.2022 17:26
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

İstanbul'da Özel Bayındır İçerenköy Hastanesi’nde çekilen ve infiale neden olan görüntüler sonrası özel hastanenin faaliyetleri durdurulmuş ve olayla ilgili 8 kişi gözaltına alınmıştı.

Hastanede yaşlı kadına eziyette yeni gelişme: 8 kişi gözaltındaHastanede yaşlı kadına eziyette yeni gelişme: 8 kişi gözaltında

İki erkek hemşire ile isimleri öğrenilemeyen kadın çalışanların Nermin Zeren olduğu öğrenilen yaşlı hastaya kan donduran muamele kan dondurmuştu.

CUMHURİYET İLK SAYFASINA BİLE ALMADI

Cumhuriyet Gazetesinin manşetine taşımadığı olayda CHP medyası çetin bir sınav verdi.

PAYLAŞIM YOK

Duvar, internet sitesinde hiç yer vermezken bazı fondaş medyanın habere sitelerinde yer verdiği ancak sosyal medya hesaplarından konuya ilişkin hiç paylaşım yapmaması dikkat çekti.

SÖZCÜ GAZETEDEN VEREMEDİ!

Sözcü Gazetesi'nin skandalı sadece internet sitesinden vermekle yetindiği gazetesinde işlemediği görüldü.

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 31
  • Laz53 1 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü Bayındır Hast si İŞ BANKASİ istiraki buda demek oluyor ki CHP yani zihniyetleri bir.Bunlara ÜLKE YÖNETMESİNE RABBİM FIRSAT VERMESİN İNŞAALAH.AMİN AMİN AMİN
    Cevapla
  • Ertuğrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynı zihniyetin ürünleri çünkü. Onlar için insanın hele ki inanan müslümanın ihtiyarların hiçbir değeri yok. Atalarına küfreden bir zihniyet.
    Cevapla
  • Mehmetx 1 yıl önce Şikayet Et
    Fulbright eğitim komisyonu bir an önce feshedilmeli. 72 yıldır eğitim sistemiyle abd insanlarımızı gençlerimizi bu hale getirdi. Benliğinden özünden bir haber insanlar sardı her yanı
    Cevapla
  • Mehmetx 1 yıl önce Şikayet Et
    Onlar her şeyi görmezden geliyor zaten. Allah-ü teala köklerini kazısın
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Eee hayin onlardansa sorun yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
11 ilde PKK'ya operasyon: 92 terör ini imha edildi!
İsrail'e silah sevkiyatı kararı ABD'yi karıştırdı: Biden görevden alınsın