Dünyaca ünlü Müzisyen Yusuf İslam'dan Erdoğan’a teşekkür!

Dünyaca ünlü müzisyen Yusuf İslam, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Rusya-Ukrayna arasındaki tıkanıklıkları aşma girişimleri, Kıbrıs meselesine barışçıl çözüm çabaları ile Filistin davasına ve dünya Müslümanlarına destekleri için teşekkür etti.

GİRİŞ 25.10.2022 11:47 GÜNCELLEME 25.10.2022 12:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Yusuf İslam konserine katıldı.

Yusuf İslam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Rusya- Ukrayna krizindeki tutumundan, Müslümanlara verdiği destekten ve Kıbrıs meselesindeki çözüm çabalarından dolayı teşekkür etti.

O anlara ait görüntüleri İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından paylaştı.



İslam Erdoğan'a şu sözlerle teşekkür etti;

"İngiliz Müslümanlara ve Birleşik Krallıktaki Cambridge Camii'nin inşasına verdiğiniz olağanüstü cömert desteğiniz için tekrar çok teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca Rusya -Ukrayna arasındaki tıkanıklıkları açma yönündeki harika çalışmalarınızı da takdir ediyorum. Anavatanım Kıbrıs için de barışçıl çözüm bulmaktan vazgeçmemenizi rica ediyorum. Ve İnşallah, herkesin kutsal topraklarda barış için içinde yaşayabilmesi için Filistin'in özgürlüğüne kıymetli desteğinizi devam ettirmenizi istirham ediyorum.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    reis Allah sağlıklı uzun ömürler versin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'ın ateşkes yanıtı sonrası Refah'a yoğun hava saldırısı başladı!
7 yıl sonra bir ilk! Türkiye'ye gelip kritik anlaşmalara imza atacak