Son dakika haberi: 'Büyük değişim' var deyip son anket sonuçlarını açıkladı!

6'lı masa hala bir aday açıklayamazken son gelen anket sonuçları muhalefet partilerini üzecek cinsten... Mahmut Övür, son üç ayda büyük bir değişimin olduğunu dile getirip aldığı bilgiler doğrultusunda partilerin son oy oranlarını paylaştı.

GİRİŞ 01.11.2022 08:59 GÜNCELLEME 01.11.2022 09:19
Bu Habere 169 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... 2023 seçimleri yaklaşırken A Haber ekranlarında yayınlanan Melih Altınok ile "Sebep Sonuç" programına konuk olan Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür seçimlere yönelik son anketin sonuçlarını paylaştı.

Son ankete AK Parti'nin oy oranı damga vurdu!Son ankete AK Parti'nin oy oranı damga vurdu!

Erdoğan en yakın rakibine fark attı: Bu seçim anketi çok konuşulur!Erdoğan en yakın rakibine fark attı: Bu seçim anketi çok konuşulur!

 İşte Mahmut Övür'ün sözlerinde öne çıkanlar: 

ÜÇ AYDA BÜYÜK DEĞİŞİM VAR

Son üç ay içinde araştırmalarda değişim var. Kılıçdaroğlu'nun ABD'ye gidişi çok yıprattı CHP'yi. Başörtüsü meselesi de Kılıçdaroğlu ve CHP oylarını çok yıprattı.

Son anket sonuçları

AK PARTİ'YE 3 PUAN OY GELDİ

Ama diğer taraftan Başkan Erdoğan'ın küresel siyasetteki rolü örneğin tahıl koridoru, NATO Zirvesi gibi şeyler oyları çok etkiliyor. En az 3 puan getirdi son dönemde yaşananlar.

AK PARTİ'NİN OY ORANINI AÇIKLADI

Son dönemde iki tane anket gördüm Ankara'da. Bunlardan birinde AK Parti yüzde 41 diğerinde yüzde 38.8 civarında. Bunlar AK Parti'nin kendi oyu.

CHP, İYİ PARTİ, MHP VE HDP...

CHP yüzde 23'lerde geziyor. İYİ Parti yüzde 11. HDP ise 10.5 civarında. MHP yüzde 10 oranında oyu var.

Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu

SAADET PARTİSİ YÜZDE 1 CİVARINDA

Saadet yine yüzde bir civarında geziyor. AK Parti son dönemde yüzde 3 civarında oy kazandı. Bu durum Millet İttifakı'ndan da bir moral bozukluğuna yol açıyor.

Karamollaoğlu'nun Genel Başkanı olduğu Saadet Partisi'nin oy oranı

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 169
  • Sır çözüldü 1 yıl önce Şikayet Et
    Anketlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Ak parti ve cumhur ittifakının önde gelmesine tahammül edemeyen ve hazmedemeyen mansurculara ekremcilere kemalcilere özdağcılara Hüseyin başçıları karamollaoğluculara akşenercilere süleymancılara sesleniyorum! Siz muhalefet partileri liderlerinin bugüne kadar pkklılara deaşçılara şebnem korur fincancı için bu ödülü alıyorum diyen özcan Alper ve avanelerine pkklılara deaşçılara ışidçilere esadçılara elkaidicilere bir tane cümle kurduğunu duydunuz mu?
    Cevapla
  • Sır çözüldü 1 yıl önce Şikayet Et
    Anketlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın al partinin ve cumhur ittifakının önde gelmesine tahammüledemeyen ve hazmedemeyen mansurculara ekremcilere kemalcilere kemalcilere özdağcılara Hüseyin başçıları karamollaoğluculara sesleniyorum! Siz muhalefet ve yavru muhalefet partileri liderlerinin bugüne kadar pkklılara deaşçılara ışidçilere esadçılara şebnem korur fincancı için bu ödülü alıyorum diyen özcan Alper ve avanelere bir tane cümleniz bir tane lafınız bir tane tepkiniz ve eleştiriniz yokmu? Sesiniz niye çıkmıyor?
    Cevapla
  • Sır çözüldü 1 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip Erdoğan'ın ve ak parti ve cumhurun ittifakının önde çıkmasına hazmedemeyen ve tahammül edemeyen mansurculara ekremcikere kemalcilere özdağcılara karamollaoğluculara akşenercilere soyercilere sesleniyorum! Siz tskya iftira atan şebnem korur fincancı için bu ödülü alıyorum diyen özcan alper ve avanelere pkkya erməniyə yunanca bir tane lafınız ve cümleniz çıktı mı çıkmadı mı? Her hangi bir tepkiniz veya eleştiriniz oldu mu olmadı mı?
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeniden Refah partisi bence büyük süpriz yapacak.Ak partiden Mhp Sadet den kaçan oylar (Milli görüş) Yeniden Refah da toplanacak
    Cevapla
  • Iyi bilir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ak,34 chp,28.5 hdp,14 iyi11 mhp5.5zafer.6
    Cevapla
  • V. TURAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Rüyanda bir yerlerin açıkta kalmış herhalde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin'de otoyol çöktü: Onlarca ölü ve yaralı var
Türkiye'nin operasyonu öncesi PKK'dan şeytani Irak planı!