Maden kazasında şehit olan Taner Şen son yolculuğuna uğurlandı

Bartın’ın Amasra ilçesinde meydana gelen maden kazası sonrasında İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesinde tedavi altına alınan ve kazadan 21 gün sonra vefat eden maden işçisi Taner Şen, memleketi Bartın’da son yolculuğuna uğurlandı.

Maden kazasında şehit olan Taner Şen son yolculuğuna uğurlandı
Maden kazasında şehit olan Taner Şen son yolculuğuna uğurlandı
GİRİŞ 05.11.2022 17:26 GÜNCELLEME 05.11.2022 17:26

TTK Amasra Müessese Müdürlüğünde 14 Ekim 2022 Cuma günü meydana gelen maden kazasında yer altında olan ve yaralı olarak Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan madenci Taner Şen (30), tedavisinin 21. gününde hayatını kaybetti.

Şen’in cenazesi gece saatlerinde İstanbul’dan alınarak memleketi Bartın’ın Amasra ilçesine bağlı Gömü köyüne getirildi.

Cenaze töreni öncesinde evinin önünde Kur’an-ı Kerim okunan Şen için dualar edildi. Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, maden işçisinin acılı annesi Sevim Şen’e başsağlığı dileklerinde bulundu.

Evininin önünde helallik alınmasının ardından madencinin cenazesi köy meydanına getirildi. Buradaki cenaze törenine; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik, AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Genel Maden İşçileri Sendikası Başkanı Hakan Yeşil, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Erkan Şahin, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Amasra Kaymakamı Kadir Perçi, İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ersin Arslan, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftüsü Ömer Keskin’in kıldırdığı cenaze namazının ardından madenci Taner Şen'in cenazesi Gömü köyü mezarlığındaki aile kabristanına defnedildi.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Stopaj oranları yenilendi! Resmi Gazete'de yayımlandı
Diyetisyen Ender Saraç'ın 'cinsel istismar' davasında yeni gelişme: İfadeler ortaya çıktı