Star TV'nin Duy Beni dizisinden beklenmedik haber! Alınan karar herkesi şoke etti

Star TV’de Süreç Film imzasıyla her Perşembe akşamı yayına giren ve yönetmenlik koltuğunda Ali Balcı’nın oturduğu Duy Beni dizisinin yayın hayatının sona ereceği ileri sürüldü.

Star TV'nin Duy Beni dizisinden beklenmedik haber! Alınan karar herkesi şoke etti
Star TV'nin Duy Beni dizisinden beklenmedik haber! Alınan karar herkesi şoke etti
GİRİŞ 08.11.2022 11:14 GÜNCELLEME 08.11.2022 11:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ali Gündoğdu ile İsmail Gündoğdu’nun yapımcısı olduğu Duy Beni dizisi hakkında seyircisini üzecek bir iddia ortaya atıldı. Volkan Ak’ın görüntü yönetmenliğini üstlendiği ve 7 Kasım beri Star TV ekranında varlık gösteren Duy Beni’nin final yapacağı ileri sürüldü.

Oyuncu kadrosunda Sümeyye Aydoğan, Rabia Soytürk, Caner Topçu ve Utku Coşkun, Helin Kandemir ve Burak Coşkun gibi isimlerin yer aldığı Duy Beni dizisi reytinglerde büyük kan kaybetti.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; şimdiye kadar 18 bölüm yayınlanan ve son zamanlarda reytinglerde umduğunu bulamayan Duy Beni, 20. bölümde final yapmayacak. Ancak eğer yeni bir değişiklik olmazsa söz konusu dizinin 21. bölümündeki performansına göre 22. bölümde bitebilir.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Tek gözlü balik 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede dizi sektöründe senaryo üretimi YOK...Diziler hep bir birine benziyor´ba$arili olanlar ise yabanci dizilerin anla$mali olarak kopyesini cekmek.Kore dizilerinde oldugu gibi.Ama o konudada kopyesi cekilen diziler hadinden fazla uzatilarak suyunu cikartiyor ve final yapiyorlar´geneldede ADAM gibi final yapanda YOK..Cantasini alan giidiyor.Bir dizi en fazla 20 bölümden olu$mali fazlasi kabak tadi veriyor.Bunaltiyor ve ba$ka yeni cikan dizileri seyretmeye zaman olmuyor..
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    bitsin zaten sacmalamakda zirve yapyilar. ilk 3 bolum muhtesem otesi sonrasi bolumler cop otesi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihine geçen skor!