TRT1 Gönül Dağı dizisi hakkında beklenmedik gelişme! Ekranlara ara veriyor

TRT1’de Cumartesi akşamlarına damgasını vuran Gönül Dağı dizisinin 'Dünya Kupası' yayından ötürü ekranlara ara vereceği tarihler netlik kazandı.

TRT1 Gönül Dağı dizisi hakkında beklenmedik gelişme! Ekranlara ara veriyor
TRT1 Gönül Dağı dizisi hakkında beklenmedik gelişme! Ekranlara ara veriyor
GİRİŞ 13.11.2022 11:53 GÜNCELLEME 13.11.2022 11:53
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Yayına girdiği her hafta izleyenler tarafından yoğun ilgi gören ve heyecanın ardı arkasının kesilmediği Gönül Dağı dizisinin, TRT’nin Dünya Kupası maçlarını ekrana getireceği için yayınına üç hafta ara vereceği öğrenildi.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, 19 Kasım tarihinde ekran başındakilerin karşısına geçmesi planlanan Gönül Dağı dizisi 77. bölümden sonra yayınına ara verecek.

Duy Beni seyircisine hüsran yaşatacak haber! Kimse bunu beklemiyorduDuy Beni seyircisine hüsran yaşatacak haber! Kimse bunu beklemiyordu

17 Aralık tarihinde 78. bölümü ile ekranlara dönmeye hazırlanan Gönül Dağı dizisinin ekibi 24 Kasım tarihine kadar tatile çıkacak. Ferhat Eşsiz’in yapımcılığını üstlendiği ve Teoman Gök’ün senaryosunu kaleme aldığı Gönül Dağı dizisinin ekibi 24 Kasım tarihinde 78. bölümünün çekimi için tekrar sete çıkacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 34
  • BEN 1 yıl önce Şikayet Et
    İçinde kötülük, stres, gerilim ve ahlaksızlık olmadan, acı, tatlı, sevinç ve mutlulukların harmanlandığı, ailece izlenebilecek bir dizi. Dokunulması hiç doğru bir karar değil. Dünya Kupası maçlarının TRT Spor kanallarından yayınlanması daha doğru olacaktır.
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahlaklı bir dizi ya millete açık saçık sapkın diziler olacak size zorla izleyin diyenmi var Anadolu insanının zevle izlediği bir dizi neden mi ailenle akrabanla misafirine rahat bir şekilde ahlak kuarallari dahilinde seyredilen bir dizi
    Cevapla
  • Diriliş ateşi 1 yıl önce Şikayet Et
    TRT nin bir sürü kanalı var illa TRT 1 de maç verecek. Zaten biz de yokuz kupada. En azından gönül dağı saatine denk gelirse maç diğer kanalda verilse nolur sanki
    Cevapla
  • T.M. 1 yıl önce Şikayet Et
    gönül dağına ara vermişler yaşaaasııın inşallah hiç çekilmez
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Kına göndereyim mi
    Cevapla
  • A.T. 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen diziyi izleme.
    Cevapla
  • A.T. 1 yıl önce Şikayet Et
    T.m diziyi sen izleme Türkiyenin en iyi dizisi.
    Cevapla
  • Ramazan 1 yıl önce Şikayet Et
    TRT Spor neden var ??? Ben futbol sevmiyorum Rahat bırakın TRT 1 SEVENLERİ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya, Fransa ve Hollanda'dan skandal Filistin adımı! Ülkeye girişi yasaklandı
KAAN İtalya'da manşet oldu: Kralların kralı