Kolivar'ın her şeyi skandal: Fırıncılığı yok, sendikası naylon

Ekmek tükettiği için Türk milletine 'aptal' diyerek hakaret eden Kolivar'ın Ekmek Üreticileri Sendikası'nın naylon olduğu, kendisinin de fiilen fırıncılık yapmadığı öğrenildi.

Kolivar'ın her şeyi skandal: Fırıncılığı yok, sendikası naylon
Kolivar'ın her şeyi skandal: Fırıncılığı yok, sendikası naylon
GİRİŞ 10.11.2022 10:42 GÜNCELLEME 10.11.2022 10:42
Bu Habere 119 Yorum Yapılmış

"Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir" sözleri büyük tepki çeken Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar tutuklanırken, sarf ettiği sözleri gibi mesleki kariyerinin de skandal olduğu öğrenildi.

KENDİ TUTUKLANDI, REZALETLERİ PEŞİNDEN GELDİ

İnsanlık tarihinin en önemli besin kaynağı olan ve kutsal nimet sayılan ekmeğe hakaret eden Cihan Kolivar hakkında yeni detaylar ortaya çıkıyor. Bir televizyon programına katılan Kolivar, burada hem ekmeğe hem de Türk milletine ve seçtiği liderlere "ekmek tüketimi" üzerinden skandal sözler ifadeler kullanmıştı. Kolivar'ın bu sözlerinin ardından tepkiler peş peşe gelmişti. Türk milletine ekmek tükettiği için hakaret eden Cihan Kolivar için harekete geçildi ve önce hakkında soruşturma açıldı ardından ise tutuklandı.

Skandal açıklamaları nedeniyle Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar'ın sendikası görüntülendi ve sendika resmen merdiven altı çıktı. Çünkü sendika olduğuna dair tabelası olmadığı gibi kapılarının kilitli olduğu görüntülendi.

KENDİSİNDEN BAŞKA KİMSE YOK

Elbette skandallar bununla sınırlı değil. Televizyon programında ekmeğe, milletimize ve seçilmiş liderlere hakaretlerde bulunan Kolivar'ın sendikasının hiçbir çalışanın olmadığı ve kişisel ofisi olarak kullanıldığı ortaya çıkarken katıldığı programda yayına bağlandığı kulaklığı dahi ödünç aldığı öğrenildi.

NAYLON SENDİKANIN 15 ÜYESİ VARMIŞ

Skandal açıklamaları sonrası Kolivar’a tepki gösteren Ekmek Sanayi İşverenler Sendikası Başkanı Av. Çetin Keçeli, İstanbul Ekmek Üreticileri Sendikası’nın naylon bir sendika olduğunu söyledi. Başkan Keçeli, “Bu sendikanın üyelerinin çoğu istifa etmiştir. Üye sayısı 15 kişi kadardır. Dolayısıyla sendika azınlığa düşmüştür. Naylon bir sendikadır. Zamanında kongresini de yapmamış, boş bir sendikadır.” diye konuştu.

FIRINCILIK DA YAPMIYOR

Kolivar’ın dikkate alınmaması gerektiğini ifade eden Keçeli, “Onu reyting uğruna televizyonlara çıkartıyorlardı. Daha önce de böyle demeçler verdi. Kurduğu sendikanın içi boş olduğu için kendisini Çalışma Bakanlığı’na şikayet ettik. Fakat dikkate alınmadı. Bize mahkeme kararı gerekli denildi. Kendisi fiilen fırıncı değil. 1970 öncesinde yapmış, onun birikimleriyle kendini pazarlamaya çalışıyor.” ifadelerini kullandı. Keçeli, “Söylediklerinin hiçbir tutarlı yanı yok. Ekmek dünyada en çok üretilen mamul. Ekmekteki B ve C vitaminleri sindirimi kolaylaştırır, enerjiyi arttırır. Bunları değerlendirmeden boş bir beyanat verdi.” dedi

KAYNAK: TÜRKİYE VE DİRİLİŞPOSTASI
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 119
  • C.Knpr 1 yıl önce Şikayet Et
    1976 doğumlu olduğu söylenen kişi nasıl olur da 1970 öncesi ve uzun süre fırıncılık yapar?
    Cevapla
  • Mehmedim 1 yıl önce Şikayet Et
    Hükümet öncelikle Dernekleri, Vakıfları, Birlikleri, Sendikaları kontrol altına alsın, ondan sonra konuşalım. Sayın Çalışma Bakanı Bilgin ve Sayın İç işleri Bakanı Soylu, bu vesileyle denetlenmeyen sendika/dernek kalmasın. En küçük bir sahtecilikte kapatılıp sorumluları cezalandırılsın..Böyle sorumsuzluklar ülkemize yakışmıyor..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    vatandaş 2 adlı kişinin yorumuna katılıyorum,ipini koparan dernek sendika kuruyor,gerçekten ciddi denetleme yok,hem millet adına İş yaptıklarını söylüyorlar hemde millete hakaret ediyorlar, kimileride dernek adı altında başka işler yapıyor.,kardeşim ben onu bunu bilmem,bunların iyi denetlenmesi lazım, suç işleyeninde cezasını verecen
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    He çok STK varmış. Heryer aile STK sı dolu. Mantar gibi çoğaldılar. Bu STK lar ve örgütler silbaştan düzenlenmeli.
    Cevapla
  • Cezayir firat 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahın nimeti ekmek bunu çarptı daha beter olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsada rekor: 10 bin puan aşıldı!
Yunanistan'ı korkutan gelişme...Türkiye'yi durdurmak için rekor bütçe