FETÖ firarisi Arslan ile İyi Parti'li Çömez'den ortak algı operasyonu!

FETÖ firarisi Adem Yavuz Arslan'ın Beyoğlu’nu kana bulayan terörist üzerinden kamuoyunda soru işaretleri oluşturmak ürettiği argümanın aynısına İyi Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez de başvurdu.

GİRİŞ 16.11.2022 15:00 GÜNCELLEME 16.11.2022 15:16
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Beyoğlu'ndaki kanlı saldırının organizatörünün PKK/YPG olduğu ortaya çıkınca panikleyen çevrelerin hedef saptırma gayreti sürüyor. Sosyal medyada PKK'lı hesapların "Somalili kadın konuştu, tutuklanan kişi benim kardeşim, PKK'lı değil" şeklinde dolaşıma sokulan videonun içeriğinin tamamen farklı olduğu tespit edilirken daha sonra FETÖ harekete geçti.

PKK’lı teröristin 'Somalili' olduğu iddiası yalan çıktıPKK’lı teröristin 'Somalili' olduğu iddiası yalan çıktı

İstiklal Caddesi'ndeki 6 kişinin ölümüne 81 kişinin de yaralanmasına neden olan bomba yüklü çantayı olay yerine bıraktıktan sonra kaçan ancak titiz araştırmayla yakalanan Suriye uyruklu Ahlam Albashır'ın bir görüntüsü üzerinden "yakın takipte olduğu" yalanı paylaşılmaya başlandı.

PKK/YPG'nin yeni taktiği: Gri alan stratejisi!PKK/YPG'nin yeni taktiği: Gri alan stratejisi!

GRİ ALAN TAKTİĞİ İŞTE BU

Örgütün dezenformasyon ekibinden firari gazeteci Adem Yavuz Arslan, 15 Kasım'da şu paylaşımı yaptı: "Yukarıdan çekilen görüntüleri açık; güvenlik kameraları. Ancak bu görüntü soru işareti oluşturuyor. Tramvay yolunda, kadınla aynı hiza yada en fazla 15-20 cm yüksekte hangi kamera olabilir? Caddeyi bu seviyede ve bu açıdan gören kamera ? İşin uzmanları ne der?"

FETÖ'cü Adem Yavuz Arslan'ın ardından kara propagandaya İyi Parti de katıldı. İyi Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, FETÖ firarisi Arslan ile benzer söylemleri kullanarak paylaşım yaptı.

İKİSİ DE 'UZMANLARA' SORUYOR!

İyi Parti'li Çömez, “Uzmanlara soruyorum. Bir güvenlik kamerasının, bu açıdan resim alabilmesi normal mi sizce? Daha çok birinin yakasındaki kameradan alınmış bir görüntüye benzemiyor mu? Öyleyse bu terörist önceden takibe alınmış olabilir mi?” ifadelerini kullandı.

Adem Yavuz Arslan ile Turhan Çömez'in aynı paralelde cümleler kullanarak aynı söylemi dillendirmesi manidar karşılandı.

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 53
  • Jsjsjaj 1 yıl önce Şikayet Et
    Bari gidip mahkemede avk lığını da yapın
    Cevapla
  • Recep mürekepçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Üikemizde bu kadar vatan haini varken düzelmez bunları hesaba getirip yok etmek gerekli sayın soylu bunların soyunu kurutman lazım
    Cevapla
  • Kırküç 1 yıl önce Şikayet Et
    Tek kelime ile iğrencsiniz
    Cevapla
  • Turan bı Kürt 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan birgün yakaniza yapisakaclar ve bunların hesabını türk milletine ve adaletine vereceksiniz
    Cevapla
  • mehmet emin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarin gercekten kandirabilecegi bu kadar saf vatandas varmi bu memlekette? Yahu resmi buyuterek yapilan bir olay bu , bu kadarmi insanlari aptal saniyorsunuz,BU KADAR MI ALCAKSINIZ SIZ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Büyükekşi'ye 'Bylockçu' diyen Ahmet Çakar beraat etti!
Devlet Bahçeli'den Netanyahu'ya sert tepki: Mazlumların kanında boğulacak!