İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir TOKİ kuraları ne zaman? TOKİ kura çekimi ve sonuç açıklanma tarihi belli mi?

İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir TOKİ kuraları ülke gündeminde bulunuyor. Belli aralıklarla güncellenen TOKİ kura takvimi; İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa tarihleri binlerce vatandaş tarafından araştırılıyor. Ankara TOKİ kuraları tamamlandı. Şimdi sıra Bursa çekilişlerine geldi. Bursa TOKİ kura çekilişleri yapılıyor. Kuralar, bakanlık tarafından canlı yayında çekiliyor. TOKİ kura çekimleri devam ederken takvime göre her hafta il il kura çekimleri yapılıyor. Peki İstanbul, Bursa, İzmir TOKİ kuraları ne zaman? TOKİ kura çekimi ve sonuç açıklanma tarihi belli mi?

İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir TOKİ kuraları ne zaman? TOKİ kura çekimi ve sonuç açıklanma tarihi belli mi?
İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir TOKİ kuraları ne zaman? TOKİ kura çekimi ve sonuç açıklanma tarihi belli mi?
GİRİŞ 25.01.2023 13:48 GÜNCELLEME 25.01.2023 13:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TOKİ kura tarihleri araştırılırken Ankara sosyal konut projesi kuraları tamamlandı. TOKİ Bursa kuraları ise bugün çekilmeye başladı. İstanbul, İzmir kura tarihleri hakkında ise internette aramalar yapılıyor. TOKİ kura çekimi arasında İstanbul, Ankara, Bursa ve İzmir tarihleri en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Türkiye'nin her yerinde toplam 250 bin konut yapılacak. Sosyal konut projesinde nüfus yoğunluğu fazla olan illere daha fazla pay ayrıldı. TOKİ kura çekimi takvimi ile bir haftalık tarihler kararlaştırıldı. Peki İstanbul, Bursa, İzmir TOKİ kuraları ne zaman? TOKİ kura çekimi ve sonuç açıklanma tarihi belli mi?

İSTANBUL, ANKARA, BURSA, İZMİR TOKİ KURALARI NE ZAMAN?

TOKİ Bursa kura tarihleri açıklandı. Ankara kurları tamamlanırken İstanbul, İzmir TOKİ kuraları için tarih henüz netleşmedi. Bursa kuraları çekilişi ise yapılıyor. Yeni bir gelişme olduğunda sizleri de haberdar edeceğiz.

BURSA TOKİ KURA TARİHLERİ BELLİ OLDU!

Bursa TOKİ kura tarihleri netlik kazandı. Bu anlamda Bursa kura çekilişleri 23-28 Ocak 2023 tarihleri arasında yapılacak.

20 OCAK TOKİ KURA TARİHLERİ TAKVİMİ

6 ilde gerçekleştirilecek 20 - 27 Ocak TOKİ kura tarihleri ve iller listesi şu şekilde;

20-22 Ocak 2023: Antalya

22 Ocak 2023 Yalova

23-28 Ocak 2023 Bursa

23-24 Ocak 2023 Isparta

25 Ocak 2023 Burdur

26-27 Ocak 2023 Denizli

 

ANKARA TOKİ KURA TARİHLERİ

TOKİ Ankara kura tarihleri tamamlandı. Bu anlamda Ankara TOKİ Sosyal Konut kura çekim tarihi 2-11 Ocak 2023 arasında gerçekleşti.

KURA ÇIKMAZSA TOKİ BAŞVURU ÜCRETİ GERİ ALINABİLİYOR MU?

TOKİ başvuru ücretleri geri iade ediliyor. Başvuru ücretleri IBAN aracılığıyla hesaplara geri yatırılacak. Ödenen 500 TL'lik kura katılım ücretleri, sürecin tamamlanmasından sonra kura çıkmaması durumunda belirlenen IBAN'a yatırılacak.

TOKİ BİNALARI NASIL OLACAK?

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı konuşmasında yapılacak binaların mimarisi hakkında detayları paylaştı. Ömer Bulut, "TOKİ’nin konut anlayışında son yıllarda özellikle yatay mimari yönünde az katlı, tamamen mahalle konsepti oluşturarak, içerinde sadece konut değil, diğer sosyal donatıları da içeren meydanı, camisi okulu olan yeni yaşam olanakları oluştu. Türkiye’de baktığımız zaman bundan sonraki uygulamalarımız ülkemizde şehircilik için örnek uygulamalar haline geldi." sözlerini kullandı.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 1
  • Kira Taksit 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkına reis, hem peşinat hem kira hemde toki taksidini bu dar gelirli nasıl ödeyecek. Acıklamanla, icraatı farklılaştıran tokide ve cevre bakanlıgındaki fetöcıacılar oyun mu oynadı yine. Hani taksidler eve oturuncaya kadar olmayacaktı. Bu fetöcüleri bul cıkar senin konuşmanın tersini yaptıranların güdenler kimler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!