Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar tahliye edildi

“Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir” açıklamasının ardından 'Türk milletini, devleti, devletin kurum ve organlarını aşağılamak' suçundan gözaltına alınan Cihan Kolivar tahliye edildi.

GİRİŞ 17.11.2022 23:35 GÜNCELLEME 18.11.2022 00:37
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Katıldığı bir televizyon programında söylediği sözler gerekçesiyle tutuklanan Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar, hakkında tahliye kararı verildi.

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar, 7 Kasım günü katıldığı bir televizyon programında “Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir. Bizim toplum ekmekle doyduğu için böyle 20 sene başında yöneticiler duruyor" şeklinde konuşmuştu. Kolivar, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından resen başlatılan soruşturma kapsamında ‘Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Devletin kurum ve organlarını aşağılama' suçundan gözaltına alınmıştı. Kolivar, savcılıkta verdiği ifadesinin ardından tutuklama talebiyle sevk edildiği nöbetçi hakimlik tarafından 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Kolivar hakkında avukatlarının tutukluluğa karşı yaptığı itirazın değerlendirilmesinin ardından tahliye kararı verildi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 43
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayret, bazı mahkemeler alçaklar için jet gibi çalışıyor.
    Cevapla
  • Kayseri 1 yıl önce Şikayet Et
    Tahliye olmasına şaşırmadım
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Adalete bak; tut bırak, ya da hiç tutma, suç iyice artsın, suçlular iyice cesaretlensin, huzur güven kalır mı sonra?
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Normalde 3 tl olan ekmeği,5 tl den satıp fahiş kar elde edersin. Sonrada,bunlar aptal deyip hakaret edersin.
    Cevapla
  • afacan 1 yıl önce Şikayet Et
    bu arada kac milyon bol bol kufur yedi adamin dernek ile alakasi yokmus cikar icin dernek kurmus devletten yardim destek aldi ise hepsini geriye alin ve mal varligina bakin ne kadar u normal durum var ise el koyun hemen sabah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener veda konuşmasını yaptı
ABD'nin 'özgürlük' anlayışını Siyonistler belirliyor!