İçişleri Bakanı Soylu: CHP'li belediyelerin terör örgütlerine yaptıklarını açıklayacağım

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu CHP'li belediyeler hakkında, "Mersin Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Adana Seyhan Belediyesi, İstanbul Ataşehir Belediyesi'nin, terör örgütlerine neler yaptıklarını haftaya açıklayacağım" dedi.

İçişleri Bakanı Soylu: CHP'li belediyelerin terör örgütlerine yaptıklarını açıklayacağım
İçişleri Bakanı Soylu: CHP'li belediyelerin terör örgütlerine yaptıklarını açıklayacağım
GİRİŞ 18.11.2022 20:41 GÜNCELLEME 18.11.2022 23:23
Bu Habere 156 Yorum Yapılmış

Son dakika haberleri... Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonunda, İçişleri Bakanlığının 2023 yılı bütçesinin görüşmeleri başladı. Komisyon, AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz başkanlığında toplandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, komisyonda sunum yaptı.

TBMM'de gergin anlar! Bakan Soylu'dan sert çıkış: Fiyatını söyle fiyatınıTBMM'de gergin anlar! Bakan Soylu'dan sert çıkış: Fiyatını söyle fiyatını

CHP VE TERÖR...

Bakan Soylu, "Mersin Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Adana Seyhan Belediyesi, İstanbul Ataşehir Belediyesi'nin, terör örgütlerine neler yaptıklarını haftaya basın toplantısıyla açıklayacağım." ifadelerini kullandı.

"UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPAN ŞEREFSİZDİR, İSPAT ETMEYEN KILIÇDAROĞLU DA ŞEREFSİZDİR"

Bakan Soylu, uyuşturucu ticaretine ilişkin gelen soruya, "Bir ülkede uyuşturucu yakalanmasının, uyuşturucuyla mücadelenin, bir ülkede uyuşturucu girmemesi için mücadelenin başarısızlık olarak ortaya konduğu herhalde bizim Meclisimizdeki bu zabıtlar olacaktır. Türkiye'de afyonu ben üretmedim. Afyonu bu sıranın bağlı olduğu ABD üretti. Biz hiç Amerikancı olmadık. Türkiye öyle bir mücadele yaptı ki, eroinin rotasını Akdeniz rotasına çevirttirdi. Biz milletimizi uyuşturucudan korumak için elimizden gelen her şeyi ortaya koymak, bütün kurumları bu konuda sevk etmek için büyük bir çaba sarf ediyoruz. Diyeceksiniz ki 'Türkiye cari açığını kapatmak için uyuşturucu ticareti yapacak.' Bu salonda kimin aklına böyle bir şey geliyor. Kara para aklayan da şerefsizdir, uyuşturucu ticareti yapan da şerefsizdir, ispat etmeyen Kılıçdaroğlu da şerefsizdir" ifadelerini kullandı. Ardından çıkan tartışma sonucunda oturuma 15 dakika ara verildi.

HDP'li Paylan'ın terör saldırısı iması tepki çekti: Bakan Soylu'dan çok sert cevapHDP'li Paylan'ın terör saldırısı iması tepki çekti: Bakan Soylu'dan çok sert cevap

Son Dakika: Süleyman Soylu, engellenen canlı bomba eylemlerini açıkladı!Son Dakika: Süleyman Soylu, engellenen canlı bomba eylemlerini açıkladı!

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 156
  • Hamza 1 yıl önce Şikayet Et
    Saygı değer bakanım bu alçaklara bu kelimeler vız gelir bunların artık ar damarı çatlamış
    Cevapla
  • Fatih34 1 yıl önce Şikayet Et
    ADAMMMMMMM... Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah..... Bu milletin sana ihtiyacı var....
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Merak konusu olan Türkiyenin ana muhalefet partisi lideri serefini iade alabilecekmi! Pek sanmıyorum ama ispatlamasını vatandaş olarak bekliyoruz öyle ortaya kocaman bur yalan atıp köşeye çekilmek yok
    Cevapla
  • Ali Ergül 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu çalışkan ve namuslu adama saldırmaları malum. Bence Süleyman Soylu bu ülkenin şerefli vatansever bir ferdi olarak anılacaktır. Meyve veren ağaç taşlanır unutmayın.
    Cevapla
  • Ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sırf açıklama olmaz. Atın içeri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi