Yalanda yeni perde... PKK/YPG şimdi de Şam rejimine sığındı

TSK'nın başlattığı Pençe Kılıç Hava Harekatı'nda Rusya kontrolündeki Suriye hava sahası da kullanılırken, PKK/YPG operasyonda Şam rejimi askerlerinin öldürüldüğü yalanını servis etmeye başladı.

Yalanda yeni perde... PKK/YPG şimdi de Şam rejimine sığındı
Yalanda yeni perde... PKK/YPG şimdi de Şam rejimine sığındı
GİRİŞ 20.11.2022 14:19 GÜNCELLEME 20.11.2022 17:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yalan, algı ve manipülasyonlarla Türkiye'yi hedef alan terör örgütü PKK/YPG, Pençe Kılıç Hava Harekatı'nda da aynı yönteme başvurdu.

PKK'nın propaganda merkezleri, TSK'nın hava harekatında Esed rejimi askerlerinin hedef aldığı yalanının arkasına saklanmaya başladı.

ESED'İN DESTEĞİ İÇİN PEŞPEŞE YALAN

Suriye hava sahası da kullanılarak icra edilen hava harekatına karşı koyamayan PKK/YPG'nin Avrupa üzerinden yayın yapan medya kuruluşları, "TSK rejim güçlerini vuruyor" şeklinde gerçek dışı bilgilere yer verdi. PKK bağlantılı ANHA ve Yeni Yaşam gazetesi, Afrin'in Şera beldesinde 10, Haseke'de 3 Şam rejimi askerinin hava harekatında öldürüldüğü yalanını öne sürdü.

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 1
  • Hard Beat 1 yıl önce Şikayet Et
    sizin için tek yol sarı leş torbası ancak oraya sığınırsanız dokunmayız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MSB duyurdu: 13 PKK'lı terörist etkisiz!
Tarım Kredi Kooperatif Market'ten 4-10 Mayıs'a özel indirim! Tarım Kredi Market kataloğu