HDP'den ihanet sözleri! 'İşgal' dediler, teröristlere selam gönderdiler

TSK'nın Suriye ve Irak'taki terör hedeflerine yönelik gece yarısı başlattığı Pençe Kılıç Hava Harekatı'na tepki gösteren HDP'li Meral Danış Beştaş, Ayn el Arab'taki PKK/YPG'li teröristlere selam gönderdi.

HDP'den ihanet sözleri! 'İşgal' dediler, teröristlere selam gönderdiler
HDP'den ihanet sözleri! 'İşgal' dediler, teröristlere selam gönderdiler
GİRİŞ 20.11.2022 17:49 GÜNCELLEME 20.11.2022 17:50
Bu Habere 261 Yorum Yapılmış

HDP Grup Başkanvekili ve Siirt Milletvekili Meral Danış Beştaş, İstanbul Bağcılar'da yaptığı açıklamada skandal sözler sarf etti.

TÜRKİYE'YE KİN, PKK'YA DESTEK SÖZLERİ

PKK/YPG'nin terör yuvalarının hedef alındığı Pençe Kılıç Hava Harekatı'nın durdurulmasını isteyen Meral Danış Beştaş, "Kobani" olarak telaffuz ettiği Aynel Arab kentindeki hedeflerin vurulmasına itiraz etti. "Kobani’ye yönelik saldırı sadece oranın halkına değil, 50 milyonu aşkın Kürde yönelik bir saldırıdır." hezeyanında bulunan HDP'li Beştaş, harekata "DEAŞ barbarlığı" deme hadsizliğinde bulunarak teröristlere selam gönderdi.

AK Parti'li Kurt'tan HDP'ye ayar: Uşaklık etmeyinAK Parti'li Kurt'tan HDP'ye ayar: Uşaklık etmeyin

HDP'li Meral Danış Beştaş, "Kadınlar öncülüğünde DEAŞ barbarlığına karşı destansı bir mücadeleyle direnen Kobani'ye selam olsun" dedi.

"İŞGAL" DEME CÜRETİNDE BULUNDU!

HDP Şırnak İl Eşbaşkanı Abdullah Güngen ise PKK/YPG'ye yönelik operasyonlara "işgal" ithamında bulundu. Türkiye düşmanı söylemlerde bulunan Güngen, “Daha önce Afrin ve diğer Kürt bölgeler, gerçekleştirilen işgal saldırılarıyla DEAŞ ve türevleri için yaşam alanlarına dönüştürüldü. Saldırılar, iktidarın iddia ettiği gibi sınır güvenliğini sağlamak için değil aksine Türkiye’ye yönelik tehdit ve tehlikeleri artırmaktadır. Çünkü Türkiye’ye tehdit oluşturan Kürtler değil, Kürtlerin işgal edilen yaşam alanlarında palazlandırılan DEAŞ ve türevi örgütlerdir" diye konuştu.

Mehmetçik PKK'yı vurdu HDP Avrupa'dan yardım istedi!Mehmetçik PKK'yı vurdu HDP Avrupa'dan yardım istedi!

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 261
  • Zaza 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz Irak't ve Suriye'de kimin işgalci olduğunu çok iyi biliyoruz. Bölgede ki insanları sırf kendisi gibi düşünmediği kendileri gibi olmadığı çin evinden yurdundan süren PKK-PYD'nin ta kendisidir işgalci. Evlerine, topraklarına el koyduğunuz insanları yokluğa sürüp, işkence ettiniz, tecavüz ettiniz kimini katlettiniz PKK-PYD olarak.
    Cevapla
  • Karaağaç 1 yıl önce Şikayet Et
    İdam etmezseniz bari susturun şu kâfir alçakları.
    Cevapla
  • Erbey 1 yıl önce Şikayet Et
    hdp ye oy veren herkes in eli masum kanına bulaşmıştır
    Cevapla
  • Kürşat 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunların topunun dedeleri be olduğu belli değil! Acilen yeni yasa çıkarılmalı dokunulmazlıklar kaldırılmalı! Kim Vatana ihanet sözleri sarf ederse derhal cezalandırılmalı ve ülkeden sürülmeli! O kadar! Merhamet bitti itoğulları!
    Cevapla
  • adnan gündede 1 yıl önce Şikayet Et
    Deaş bahanesiyle iyi senaryo yapıyorlar akıl hocaları amerika arka planda rejisör yahudiler oyuncular da zavallı kürtler uyanın artık büyük israil projesinin uşakları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?