Sözcü'den 'örtü'lü düşmanlık

Taksim İstiklal Caddesi'ni kana bulayan terörist Ahlam Albashır'ın başını kapatarak kendini kamufle etme yoluna gitmesini fırsata çeviren örtü karşıtları harekete geçti. Sözcü gazetesinde başörtüsü karşıtı skandal bir yazı yayınlandı.

GİRİŞ 21.11.2022 12:20 GÜNCELLEME 21.11.2022 13:11
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki kanlı terör saldırısını gerçekleştiren PKK/YPG'yi görmeyip tepkileri mültecilere çekmeye çalışan Millet İttifakı yanlısı medya şimdi de hedefe başörtülüleri koydu. Taksim bombacısı Ahlam Albashır'ın başını kapatarak eşkâlini kamufle yoluna başvurması üzerinden tesettür hedef alınmaya başlandı.

Sözcü Yazarı Çölaşan başörtülü tercüman Fatma Kavakçı'dan rahatsız olduSözcü Yazarı Çölaşan başörtülü tercüman Fatma Kavakçı'dan rahatsız oldu

GÜVENLİK GÜÇLERİNE DE TESETTÜRLÜLERE DE AĞIR İTHAM

Sözcü gazetesinden Soner Yalçın, başörtüsünün güvenlik zaafiyetine yol açtığını savunarak akla ziyan bir yazı kaleme aldı. Soner Yalçın'ın "Güvenlik zafiyeti" başlıklı yazısında, geçmişteki bazı saldırılarda da eylemcilerin başını kapatmasını örnek göstererek "Emniyet görevlilerinde başörtüsüne karşı ön kabul mü var?" sorusunu gündemine aldı.

Yazısında Yalçın'ın, sürekli karşı çıktıkları Sultan İkinci Abdülhamid Han'ın bazı güvenlik uygulamalarına atıf yapması ise manidar karşılandı.

İşte Soner Yalçın'ın kaçak kalesi: CHP'li Beşiktaş Belediyesi göz yumduİşte Soner Yalçın'ın kaçak kalesi: CHP'li Beşiktaş Belediyesi göz yumdu

ÖRTÜ'LÜ DÜŞMANLIK!

Sözcü yazarı Soner Yalçın'ın tesettürü ve başörtülüleri kriminalize ettiği "psikolojik harp" ürünü yazısına tepki ise gecikmedi. Türkiye gazetesi yazarı Fatih Selek, bugünkü yazısında örtü karşıtlığına değindi.

Sözcü'den sınırları zorlayan manşetSözcü'den sınırları zorlayan manşet

Köşesinden Soner Yalçın'a karşı çıkan Gazeteci Fatih Selek, "Bir ikisi başını kapatıp geldi diye başörtüsünü mü yasaklayalım? Ne demek istiyorsun sen Soner Yalçın?" dedi.

Fatih Selek'in Türkiye gazetesindeki 'Örtü'lü düşmanlık ara başlıklı yazısının ilgili bölümü şöyle:

Soner Yalçın, başörtüsünün güvenlik zaafı oluşturduğunu, Abdülhamid Han'ın bile çarşafı yasakladığını yazdı. Geçmişte Sultanahmet, Vezneciler, Beşiktaş'ı kana bulayan bombacıların da İstiklâl'deki hain gibi başörtülü olduğunu savundu. Soner fırsattan istifade 'örtü' karşıtlığı yapıyor. Ama yemezler. Bir kere Beşiktaş saldırganları erkekti. Şimdiye kadar onlarca vahşi, şehirlerimizi bombaladı. Hepsinin de başı açıktı. Elinde uzun namlulu silahla Bayrampaşa Emniyet'e dalanlar oldu. Bir ikisi başını kapatıp geldi diye başörtüsünü mü yasaklayalım? Ne demek istiyorsun sen Soner Yalçın? Bırak bu kafayı. Vezneciler canisini HDP'liler sırtlamış ve gömmüştü. Birileri hâlâ onlarla kol kola. O kafaya bak sen!.

Soner Yalçın'ın kaçak eviyle ilgili yeni belgeler: Temelden kaçak villa!Soner Yalçın'ın kaçak eviyle ilgili yeni belgeler: Temelden kaçak villa!

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 35
  • Ozturk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu eleman el nusra el kaide elamanı aranan kişi de istihbarat elamanı konuyu dağılmayın yeni yıla karşı daha neler yaparlar bekleyin görün örtü nedir.
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın cc tesettür ayetini inkar edenler kafirdir. Tesettürü art niyetli kullananlar fasıktır. Allah cc için tesettürlü olanların mükafatı Cennettir. Kafir ve fasık cehennemi boylar. Müslüman olursa , tövbe ederse Cennet yolu açılır. Dünyada en çok suçsuz insanları öldürenler Hristiyanlar Yahudiler hatırlatırım.
    Cevapla
  • polat 1 yıl önce Şikayet Et
    anarşistler kendini kamufle etmek için örtü masumiyetini sığınıyor, bizdeki anarşistler de örtüyü terör olarak görüyor yazik
    Cevapla
  • Emekli mühendis 1 yıl önce Şikayet Et
    Soner Yalçın 'ın bütün kitaplarını okumuşumdur. ama solcuların okuduğunu hiç zannetmiyorum. hele çakma Atatürkçülerin hiç okumadıklarını düşünüyorum. Soner Yalçın Efendi kitabında tafsilatı ile bahsetmiştir.
    Cevapla
  • Laikterör 1 yıl önce Şikayet Et
    Teröristlerin hepsinin başı açık! O halde bütün laik kokanalar tesettüre girsinler soneeeer!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz