Bozdağ'dan sert açıklama: Bedelini ödeyecekler!

Adalet Bakanı Bozdağ'dan Karkamış'taki terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, "Sivilleri hedef alan hain saldırının bedelini bölücü terör örgütü PKK/PYD/YPG en ağır şekilde ödeyecektir" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 21.11.2022 14:03 GÜNCELLEME 21.11.2022 14:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Gaziantep'in Karkamış ilçesinde terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırıya ilişkin, "Sivilleri hedef alan hain saldırının bedelini bölücü terör örgütü PKK/PYD/YPG en ağır şekilde ödeyecektir." ifadelerini kullandı.

Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Gaziantep Karkamış ilçesine bölücü terör örgütü PKK/PYD/YPG tarafından atılan havan-roket saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum. Terör örgütü PKK/PYD/YPG'yi bir kez daha lanetliyorum. Sivilleri hedef alan hain saldırının bedelini bölücü terör örgütü PKK/PYD/YPG en ağır şekilde ödeyecektir. Terörle mücadeleyi Türkiye, etkin, kararlı ve aralıksız sürdürecektir. Eninde sonunda terörün kökü kazınacaktır. Kimse Türkiye'yi ve Türkiye'nin gücünü test etmemelidir."

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Müttefik görünümlü düşmanların kiralık katillerine vur memedim vur. Şimdiye kadar ülkemizi yöneten iktidarlar bugünün silahlarını yapsaydı Türkiye daha farklı silahlarla sahip olurdu. Yan gelip yatmışlar. Bugünkü dünyada silahın varsa ayaktasın yoksa ensende boza pisirirler
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    taş taş üstünde bırakmayın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika: Beştepe'deki sürpriz görüşme sona erdi!
İstanbul'da ekmeğe zam: Gramajı da düşürüldü