FETÖ ve PKK'nın terörist ortakları Yunanistan'a kaçarken yakalandı

Türkiye'de her türlü ihaneti sergileyip yurt dışına firar etmeye kalkan teröristler, kaçak olarak Yunansitan yollarını aşındırmaya devam ediyor. Yunanistan'a kaçmaya çalışan 2 FETÖ, 1 PKK zanlısı Edirne'de yakalandı.

GİRİŞ 22.11.2022 09:18 GÜNCELLEME 22.11.2022 10:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yunanistan üzerinden Avrupa ülkelerine sığınan terör zanlılarından 3'ü daha yakayı ele verdi.

2 FETÖ'CÜ YAKALANDI

Edirne'de Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalanan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şüphelileri tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, jandarma ekiplerince dün İpsala ilçesi yakınlarındaki birinci derece askeri yasak bölgede yakalanan FETÖ şüphelileri Ş.T. ve İ.Ş'nin jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Edirne Adliyesi'ne getirilen şüpheliler, savcılıktaki ifadelerinin ardından çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Sınırdan geçmeye çalışan FETÖ'cü ve PKK'lı teröristler yakalandıSınırdan geçmeye çalışan FETÖ'cü ve PKK'lı teröristler yakalandı

PKK'LI DA ENSELENDİ

Edirne'de, Yunanistan'a kaçmaya çalışan terör örgütü PKK şüphelisi gözaltına alındı.

Jandarma ekipleri, 1. derece askeri yasak bölgede düzenledikleri operasyonda, yasal olmayan yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışan terör örgütü PKK şüphelisi İ.A'yı yakaladı.

Gözaltına alınan şüphelinin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

SURİYE'DEN KAÇAK GİRİŞLER DE ENGELLENDİ

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye ve İran’dan ülkemize, ülkemizden de Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 13 kişinin yakaladığını açıkladı. Yakalanan terör zanlılarından 3'ünün PKK/YPG, 3'ünün de FETÖ mensubu olduğu aktarıldı.

 

KAYNAK: AA - DHA
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 2
  • Kahrol CHPKK.... 1 yıl önce Şikayet Et
    hepsi ermeni soyu...
    Cevapla
  • enver 1 yıl önce Şikayet Et
    hdpkkypg ve benzeri terör örgütlerinin ırak'ta, suriye'de olması ile yunanistan'da (lavron kampı) olmasının birbirlerinden farkı var mı? yunan bunun için mi rahatsız?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partili belediyede mobbing skandalı: Engelli personeli...
DSÖ anlaşmasını reddeden Slovakya Başbakanı'na suikast!