Sınırdan geçmeye çalışan FETÖ'cü ve PKK'lı teröristler yakalandı

MSB: Hudut Kartallarımız, Suriye ve İran’dan ülkemize, ülkemizden de Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 13 kişiyi yakaladı. Yakalanan şahıslardan 3'ünün PKK/KCK/PYD/YPG, 3'ünün de FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.

Sınırdan geçmeye çalışan FETÖ'cü ve PKK'lı teröristler yakalandı
Sınırdan geçmeye çalışan FETÖ'cü ve PKK'lı teröristler yakalandı
GİRİŞ 22.11.2022 10:15 GÜNCELLEME 22.11.2022 10:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Mili Savunma Bakanlığı'ndan yapılan  açıklamada "Hudut Kartallarımız, Suriye ve İran’dan ülkemize, ülkemizden de Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 13 kişiyi yakaladı. Yakalanan şahıslardan 3'ünün PKK/KCK/PYD/YPG, 3'ünün de FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi." denildi.

Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    İrannnnnnn derken dişlerinizi sıkıyorsunuz çünkü fitne yuvası. Yavuz Sultan Selim Han hadlerini iyi ki bildirmiş. İran'daki Azeri Türklerini desteklemek gerek ki ehli sünnet dürüst yönetim oluşsun. Mülteci dediklerimiz turist dediklerimiz iş adamı dediklerimizin bir çoğu ajan yani başka ülke adına bize zarar veriyor. Uyanık olalım lütfen. Şeytan belli ya insan cin şeytanları? Bunun için yüksek manevi ilmi teknolojik donanım şart.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi saçmalamışsın. ABD işbirlikçisi afgan askerleri Türkiye'ye iran üzerinden girerken ses etmediniz, suriyelileri din kardeşimiz diye ülkeye doldurdunuz. Avrupa ile geri kabul anlaşması kapsamında mülteci çıkışına izin vermiyorsunuz. Bırakın defolup gitsinler avrupaya.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu dönemi! Yeni GİK'te ilginç detay! Akşener iddiası
Yunanistan'ı korkutan gelişme...Türkiye'yi durdurmak için rekor bütçe