Son depremler! Düzce'de deprem: İstanbul'da da hissedildi

Son depremler: Düzce'de bir deprem daha meydana geldi. AFAD, depremin saat 6.57'de gerçekleştiğini ve 4,3 şiddetinde olduğunu açıkladı. Deprem, İstanbul, Bolu ve Sakarya gibi illerde de hissedildi.

GİRİŞ 27.11.2022 07:04 GÜNCELLEME 27.11.2022 09:11
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Son depremler: Düzce'de bir deprem daha meydana geldi. AFAD, depremin saat 6.57'de gerçekleştiğini ve 4,3 şiddetinde olduğunu açıkladı.

Depremin 9,52 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

Deprem, İstanbul, Bolu ve Sakarya gibi illerde de hissedildi.

Çarşamba günü Düzce'nin Gölyaka ilçesinde 5.9 büyüklüğünde deprem olmuştu. Depremde kalp krizi ve düşme nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti. 

KAYNAK: AJANSLAR
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 42
  • TOROSKAPLANI01 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah korusun geçmiş olsun tipik bir artçı deprem örneği olması gayet iyi enerji boşalımı açısından söylentilere itibar edilmemeli resmi ve deprem konusunda yetkili makamların şahısların açıklamaları dikkate alınmalı 98Adana depremi deneyimimle ilk gece artçılar yoğun hissettik iki haftalık süreçte artçılar hissedilir sıklıkla gözlenebilir ağır hasarlı yapılara çok dikkat ediniz geçmiş olsun .
    Cevapla
  • Cancağazım 1 yıl önce Şikayet Et
    Resin askeri şeriat'ı leylekler getirmez şeriatı herkes kendi nefsinde yaşarsa gelir.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizde inşaatlara 5 kat ve üzerine belediyeler tarafından inşaat ruhsat izin verilmesin hatta bu yetki belediyelerden alınsın devletimiz kanunla yasalastirsin. Ayrıca yabancıya ev arsa tarla gibi gayrimenkul satışları yapılmasın kanun çıkartılan. Öyle bir cografyada yaşıyoruz ki çocuklarımız torunlarimiz sırf bu yüzden sıkıntıya düşmesin. Herşey maddiyat değil
    Cevapla
  • Erkan Yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Eski Türkiye olsa bu depremler de binlerce bine yıkılacak, binlerce insan hayatını kaybedekti, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan döneminde gerçekleştirilen kentsel dönüşümün değeri ortada, Vatanseverler seni çok seviyor Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan.
    Cevapla
  • Gonul 1 yıl önce Şikayet Et
    İmar barışı yapıldığında evler acayip sağlamlaştı. Özellikle kacak çıkılan katlar hiç yıkılmaz gari
    Cevapla
  • Yedi emirler 1 yıl önce Şikayet Et
    Kula bela gelmez hak yazmayınca, hak bela yazmaz kul azmayınca........
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı