Türk askerinin kafa kamerasından PKK mağarasına giriş anı

Milli Savunma Bakanlığı, kahraman Türk askerinin PKK'lı teröristlerin mağaralarını vurduğu anlara ilişkin görüntüleri paylaştı.

GİRİŞ 30.11.2022 15:41 GÜNCELLEME 30.11.2022 15:41
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

Terör belasını ülkeden ve sınırlarından temizlemek üzere harekete geçen Mehmetçik, canı uğruna mücadele veriyor.

Her geçen gün harekatlarına bir yenisini ekleyen Türk Silahlı Kuvvetleri, hainlerin mezarlarını kazıyor.

İNLERİNE GİRİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı bu kez, askerlerin Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesinde  terör inlerine girdiği anları paylaştı.

Kahraman askerlerin bu görüntüleri, Türkiye'nin kara operasyonuna hazır olmadığını söyleyen Gelecek Partisi Genel Sekreteri Kani Torun'a bir cevap niteliğinde oldu.

"KOMANDOLARIMIZ TERÖRİSTLERİN İNLERİNE İŞTE BÖYLE GİRİYOR"

Bakanlık, görüntüleri, "Kahraman komandolarımız; zorlu bir araziye sahip olan Zap’ta, PKK’lı teröristlerin inlerine işte böyle giriyor! Korkusuzca ve fedakârca teröristlerin kökünü kazımaya devam eden kahramanlarımıza selam olsun!" ifadeleriyle paylaştı.

Son Dakika: Irak’ın kuzeyinde 5 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi!Son Dakika: Irak’ın kuzeyinde 5 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi!

Türkiye'nin Pençe Kılıç ile PKK'yı vurması İsveç'teki terörist vekili çıldırttıTürkiye'nin Pençe Kılıç ile PKK'yı vurması İsveç'teki terörist vekili çıldırttı

Mehmetçik, Suriye'de yaklaşık 17 bin terörist etkisiz hale getirdiMehmetçik, Suriye'de yaklaşık 17 bin terörist etkisiz hale getirdi

O anlara ait fotoğraflar:

KAYNAK: AA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 82
  • Fetih2023 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk askeri iyi müslümandır vesselam
    Cevapla
  • Son osmanli 1 yıl önce Şikayet Et
    Vurun Ermeni kopeklerine !
    Cevapla
  • Sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcınız olsun Allah siz korusun kimse oraya para için gitmez istersen 100bin TL verilsin oraya vatan devlet millet bayrağı ezan için başka birşey için değil ayağınıza taş deymesin Peygamberimiz yoldasınız olsun
    Cevapla
  • Alim 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah kolaylıklar versin yiğitler
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    insallah cok yakinda Sarsilmazin robotlari girecek magralara, askerlerimiz kendilerini tekliye atmak zorunda kalmayacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!