Mersin'deki vahşetle ilgili yeni gelişme!

Mersin'in Toroslar ilçesinde, sınıf arkadaşını okulun tuvaletinde bıçaklayarak öldüren 12 yaşındaki öğrenci tutuklanıp ıslahevine gönderildi.

Mersin'deki vahşetle ilgili yeni gelişme!
Mersin'deki vahşetle ilgili yeni gelişme!
GİRİŞ 02.12.2022 06:40 GÜNCELLEME 02.12.2022 06:40
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Toroslar ilçesindeki ortaokulda öğrenci F.Y'nin (12) tuvalette bıçaklanarak öldürmesiyle ilgili dün polis ekiplerince emniyete götürülen sınıf arkadaşı E.D'nin (12) işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen E.D'nin tutuklanıp ıslahevine gönderilmesi kararlaştırıldı.

Aynı sınıfta eğitim gören 12 yaşındaki kız öğrenciler F.Y. ile E.D. arasında dün okulun tuvaletinde tartışma yaşanmış, E.D. darbettiği F.Y'yi bıçakla yaralamıştı.

Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralı öğrenci müdahaleye rağmen kurtarılamamış, E.D. ise polis ekiplerince emniyete götürülmüştü.

 

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Çocuklarımızı teldfon illetinden uzak tutalım ve öğretmenler deeslerini kitaplardan yapsın ve ödev verdinler internet pisliğinden uzak tutsunlar öğretmenlere düzgün yetki versinler bu insanlara düzgün birşekilde peygamber hayatını öğretsinler dinsizliğe bidiyoruz Allah hepimize hidayet nasip etsin
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    cocuklarımızı dijital sistem yon veriyor dijital sistem yola getirilse sıkıntıların çoğu biter içimiz yanıyor
    Cevapla
  • yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    bu kızı bugün yarın yaşı küçük diye bırakırlar.. bence,bunu 18 yaşına kadar bekleyip, 18 yaşından sonra müebbet hapis verilmeli..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahlak saygi sevgi ve hosgòrù maalesef kalmadi acilen okullarda ve camilerde bir an ònce bu konu ele alinmali. Acilen gerekli mercilere duyrulur.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi birileri çıkıp öğretmenleri suçlayacak. Ama hiç kimse demeyecekki öğretmenleri eli kolu bağlı. Öğrenci telefon getirir karışma. Bıçak getirir karışma. Ona karışma buna karışma ama her şeyden sorumlusun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Araç sahipleri dikkat! EPDK'dan benzin ve motorin fiyatı kararı! 15 Mayıs'ta başlıyor
ABD'nin sır gibi sakladığı proje: Hedef Rusya ve Çin