ByLock kullanıcısı eski müdür yardımcısı tutuklandı

Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler eski İl Müdür Yardımcısı Akın Sönmez (43), FETÖ/PDY soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alındı. ByLock kullanıcısı olduğu tespit edilen Sönmez, tutuklandı

ByLock kullanıcısı eski müdür yardımcısı tutuklandı
ByLock kullanıcısı eski müdür yardımcısı tutuklandı
GİRİŞ 02.12.2022 15:36 GÜNCELLEME 02.12.2022 15:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı’nın FETÖ/PDY'ye yönelik başlattığı soruşturma kapsamında örgütün kripto haberleşme programı ByLock kullanıcısı olduğu belirlenen 4 kişi hakkında gözaltı kararı verdi. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince sabah saatlerinde düzenlenen operasyonda 2016'da memurluktan ihraç edilen Aile ve Sosyal Hizmetler eski İl Müdür Yardımcısı Akın Sönmez ile ev kadını F.P. (36), satış elemanı N.D. (32) ile memur S.O. (32) gözaltına alındı.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Sönmez tutuklandı, 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 4
  • mobbing 1 yıl önce Şikayet Et
    zavallı fetöşcü haşhaşiler. düşmanlarınızı her gittiği yerde takip edip yaptığınız mobbinglerde ve büyü yapmaya çalışmalarınızda çok belli. kendinin belli olmadığını fark edilmediğini sanan zavalla ajan bozuntuları. zavallı aşagılık embesil lanetli fetöşcü haşhaşiler. zavallı aşağılık deliler. yaptığınız mobbignleri yapınca bişey mi oluyor. zavallı deliler. büyüleriniz artık kendinize dönüyor. rüyalarınız işe yaramıyormu. fetöşünüz her hafta video da çekmiyor. gebermiş diye söylentiler var. ha ha ha
    Cevapla
  • haşhaşiler 1 yıl önce Şikayet Et
    siz düşmanlarınızı takip edip büyü yaparken acaba düşmanlarınızda sizin eşgallerinizi belirliyorsa ne olacak şimdi. zavallı aptallar. deli haşhaşiler.
    Cevapla
  • haşhaşiler 1 yıl önce Şikayet Et
    zavallı fetöşcüler büyüleriniz artık kendinize dönüyor. zavallı deli haşhaşiler. düşmanlarınızı gittiği her yerde takip edip büyü yaparken fark edilmediğinizi sanmanız ne kadarda aptalca. kendini iyi bir ajan sanan ve fark edilmediğini sanan aptal zavallı soru hırsızı embesil lanetli zehirci sihirci büyücü hırsız yalancı iftiracı fetöşcü haşhaşiler. büyü yapan ve yaptıranın Ahirette nasibi yoktur. Allah iki cihanda da fetöşe ve tüm fetöşcülere lanet etsin.
    Cevapla
  • fetöşün pisleri 1 yıl önce Şikayet Et
    bu fetöşcüler iyice kafayı yemeye başladı. fetöş gibi. fetöşde önce kafayı yemiş sonra da gebermiş. cia işini bitirmiş. fetöşcüler ne oldu. düşmanlarınız yoldan geçerken büyü mü yapıyorsunuz. bazı fetöşcüler yol kenarlarında otobüs ve dolmuşun geçmediği göbeklerde deli gibi bekliyor. düşmanlarınızın her gittiği yerde onu takip edip büyü yapıp sinerji mi oluşturmaya çalışıyorsunuz. zavallı deliler. ne oldu sinerjiyi oluşturamadınız mı. hepsinin farkındayız. zavallı aptallar. yoksa büyüleriniz size mi dönüyor artık. ne oldu rüyalar bitti mi. zavallı fetöşcüler. büyüleriniz kendinize mi dönüyor artık. büyüleriniz işe yaramıyormu artık. fetöş geberende iyi bir büyücü bulamadınız mı. Lanetliler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Saraçhane provokasyonunda polislere kaldırım taşı atıldığı anlar ortaya çıktı!
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!