9 FETÖ'cü ile 8 organizatör Yunan adalarına kaçmaya çalışırken yakalandı

Sahil Güvenlik ekipleri FETÖ'cülere aman vermiyor. Muğla'da yasa dışı yollarla Yunan adalarına kaçmaya çalışan, aralarında meslekten ihraç edilen polis ile öğretmenlerin de bulunduğu 9 FETÖ/PDY üyesi ile 8 organizatör şüphelisi yakalandı.

GİRİŞ 04.12.2022 01:34 GÜNCELLEME 04.12.2022 09:22
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Devletten temizlenen FETÖ'cüler yurt dışına kaçmak için her türlü yolu deniyor. Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Fethiye Grup Amirliği ekipleri, FETÖ/PDY üyelerinin Aydın'ın Didim ilçesinden, Yunan adalarına deniz yoluyla kaçacakları istihbaratına ulaştı.

Yapılan fiziksel ve teknik takip sonucunda şüphelilerin, Didim'in Akbük koyuna gittikleri belirlendi. Polis ve Sahil Güvenlik ekipleri ile dün saat 02.30 sıralarında ortak düzenlenen operasyonda, şüphelilerin Yunan adalarına kaçmak üzere bindikleri tekne durduruldu.

Teknede yapılan incelemede meslekten ihraç edilen polisler A.A., M.H.T., İ.Ö., F.S., M.C. ve öğretmenler B.S., S.D., A.K., Z.S.S. ile organizatör şüphelileri A.H.Ç., B.Ç., T.E., H.K., M.Ö., T.D., İ.İ. ve E.S., gözaltına alındı. Gözaltına alınan 17 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Firari FETÖ'cü Önder Aytaç'tan itiraf: Kumpas kasetleri bizim işimizFirari FETÖ'cü Önder Aytaç'tan itiraf: Kumpas kasetleri bizim işimiz

FETÖ ihracı astsubayın, fuhuş çetesinin elebaşı olduğu ortaya çıktıFETÖ ihracı astsubayın, fuhuş çetesinin elebaşı olduğu ortaya çıktı

ByLock kullanıcısı eski müdür yardımcısı tutuklandıByLock kullanıcısı eski müdür yardımcısı tutuklandı

Hainlerin 'Beştepe' planı deşifre oldu! Kod adı: Pars!Hainlerin 'Beştepe' planı deşifre oldu! Kod adı: Pars!

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ne bitmez hainler yaa
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    işte bunlar hainin de en hainleri.
    Cevapla
  • Eğitimci 1 yıl önce Şikayet Et
    Bazılarına sorsan kendi halinde öğretmenler,polisler.Bir araya geliyorlar.Kaçakçılar ile anlaşıyorlar.FETÖ nün maddi ve manevi organizasyonu ile yurt dışına kaçıyorlar...Bir çok FETÖ mahrem imamının öğretmen olduğu tesadüsmü! Vatanına ,devletine bağlı öğretmenleri tenzih ederim...
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Tüm terörle iltisaklı cemaatler kapatılsın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı