AK Parti Sözcüsü Çelik: Çocuk istismarı asla affedilmeyecek lanetli bir suçtur

Son dakika haberine göre, Çocuğa yönelik cinsel istismar iddiaları hakkında açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Çocukların istismarını lanetliyoruz, çocuk istismarı affedilmeyecek bir suçtur." ifadelerini kullandı.

AK Parti Sözcüsü Çelik: Çocuk istismarı asla affedilmeyecek lanetli bir suçtur
AK Parti Sözcüsü Çelik: Çocuk istismarı asla affedilmeyecek lanetli bir suçtur
GİRİŞ 07.12.2022 23:23 GÜNCELLEME 08.12.2022 15:32
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Son dakika haberleri... AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, çocuğa cinsel istismar iddialarına karşı çok sert açıklamalarda bulundu.

İsmailağa Cemaati'nden Yusuf Ziya Gümüşel açıklamasıİsmailağa Cemaati'nden Yusuf Ziya Gümüşel açıklaması

ÇELİK: ASLA AFFEDİLMEYECEK LANETLİ BİR SUÇTUR

Mağdurun yanında durulacağını vurgulayan AK Parti Sözcüsü'nün Twitter hesabından yaptığı açıklamaları şöyle:

"Basın yayın organlarında bir çocuğun 6 yaşındayken cinsel istismara maruz kaldığı yönündeki haberleri çok yakından takip ediyoruz. Çocukların istismarını lanetliyoruz. Çocukların istismar edilmesi asla affedilmeyecek lanetli bir suçtur.

Mağdurun yanında olacağız ve her türlü desteği vereceğiz. Mağdur her kimse yanındayız;  suçlu her kimse karşısındayız. Devam eden hukuki süreçte çocuklarımızın üstün yararının gözetileceğine eminiz. Hukuki süreci en yakın şekilde takip edeceğiz.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız da konuyla ilgili açıklama yapmış, İstanbul Anadolu 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davaya müdahil olmuştur..."

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarında yer alan "H.K.G'nin 6 yaşındayken cinsel istismara maruz kaldığı" yönündeki haberlere ilişkin açıklamanın yapılması gereği duyulduğu bildirildi.

"MAĞDURA HER TÜRLÜ DESTEK VERİLECEK"

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak tarafımızdan, İstanbul Anadolu 2. Ağır Ceza Mahkemesinde 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' iddiasıyla açılan davaya müdahil olunmuştur. Bakanlığımızca süreç yakından takip edilerek, bundan önce olduğu gibi ilerleyen dönemde de mağdura her türlü hukuksal destek verilecektir."

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 35
  • İsa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tamamen yalan ve büyük bir iftiradır. Benim oğlum damatlık giyip poz verdi, şimdi onu evlendirmiş mi olduk? Kendinize gelin, provokasyona düşmeyin! İşin aslını YouTube dan 'genç hoca' diye aratıp izleyebilirsiniz.
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu haberler ülkemizi kötü gösteriyor dışarıya. Haber yasağı getirilip, idam cezası olmalı.
    Cevapla
  • çankırılı 1 yıl önce Şikayet Et
    daha önce kaç defa gündeme gelmiş davalık olunmuş berat edilmiş şimdi neden gündeme geldi anlamadım. bu iş gerçekten var mı bilmiyorum ama eğer gerçekse o adam islama çok büyük bi kara çalmıştır. kendi yaptığı hata ile islamı da lekelemiştir. Allah ıslah etsin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz Allah'ın nizamından daha iyi bir nizam kuramazsınız. Nerede durursanız durun, sorunlar çözülmez daha da büyür. İcat ettiğiniz bütün kanunlara ve aldığınız bütün önlemlere rağmen, ailelerin dağılmasına mani olabiliyor musunuz, kadına şiddetin önüne geçebiliyor musunuz, istismarları engelleyebiliyor musunuz, ahlakın bozulmasına, neslin bozulmasına mani olabiliyor musunuz? Şeytani fırtınaların estiği, dalgaların vurduğu bu denizde selametle yüzen tek gemi Allah'ın nizamıdır, ya o gemiye biner kurtulursunuz ya da boğulmamak için çırpınırsınız ama yine de insanlığı kurtaramazsınız.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk istismari affedilmeyecek suctur,Kadina şiddet affedilmeyecek suctur da,halkin ekmegine uzanan eller şu 3 harfli zincir marketlerin soygunlari affedilmeyecek suctur mu? Halk gecim sikıntısından kan agliyor siz hala yok köpege şiddet,şuna şiddet buna şiddet deyip duruyorsunuz.3-4 yildir patates sogancilarin stokcularin yaptiklarindan sonra 5 katina firlatilan fiyatlara bir sey yapilmaya niyet yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı