Fox TV dizileri teker teker yayından kaldırılıyor! Darmaduman dizisi de payını aldı

27 Ekim’den beri yayın hayatına devam eden Ay Yapım imzalı Darmaduman dizisi reyting savaşında yenik düştü. Fox TV’nin büyük umutlarla başlayan ve beklediğini bulamayan Darmaduman dizisi için yolun sonu göründü.

Fox TV dizileri teker teker yayından kaldırılıyor! Darmaduman dizisi de payını aldı
Fox TV dizileri teker teker yayından kaldırılıyor! Darmaduman dizisi de payını aldı
GİRİŞ 11.12.2022 10:32 GÜNCELLEME 23.12.2022 10:50
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Damla Serim’in senaristliğini üstlendiği ve Kerem Çatay’ın ise yapımcısı olduğu Darmaduman dizisi reytinglerde rakiplerinin gerisinde kaldı. Deniz Yorulmazer’in yönetmenliğinde çekimleri İstanbul'da yapılan Darmaduman dizisi beklenen etkiyi yakalayamadı.

TRT1’in yeni dizisi Alsancak’a Avlu ve Hakim’den bomba transfer! Sözleşmeyi imzaladıTRT1’in yeni dizisi Alsancak’a Avlu ve Hakim’den bomba transfer! Sözleşmeyi imzaladı

Amerikan yapımı Beverly Hills, 90210 dizisinden uyarlanan Darmaduman dizisinin ekran macerası sona erecek. Oyuncu Necip Memili, Nur Fettahoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Mert Yazıcıoğlu, Aslıhan Malbora ve Aytaç Şaşmaz gibi birbirinden iddialı isimlerin yer aldığı Darmaduman dizisinin final tarihi belli oldu.

Reytinglerde hedeflenen seviyenin altında kalan Darmaduman dizisi 24 Aralık tarihinde yayına girecek 9.bölümüyle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13
  • Unutma! 1 yıl önce Şikayet Et
    Fox tv mi oda kim ya.
    Cevapla
  • Muşlu efe 1 yıl önce Şikayet Et
    İşte sonuç Türk olmasan Türk örf ve adetlerini yaşatmaktan uzak çarpık ilişkili dizi yaparsan Osmanlı tokadını yersin böyle
    Cevapla
  • Alperen 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi ben diyorum ki bu gençlerin hepsi kizlar dahil benim için ünlü olması önemli değil.Universite okuyorlar ve bu süreç kolay olmuyor tiyatro,konservatuvar,onun için film reytink bunlar önemli değil gençlerin çalışıp para kazanması lazım bu foxs TV de değil isterse diğer kanallarda olsun farketmiyor sonuçta onlarda yaşamak için çalışıyor bizler Türk,üz birbirimize Çanakkale gibi,İzmir gibi,iç Anadolu'daki savaşan dedelerimiz gibi simsıkı olmalıyız .Bize bizden gayri dost yok
    Cevapla
  • Yavuzakin 1 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi bir kere bile izlemedim izlemem
    Cevapla
  • Erpınar 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah sahiplerini de darmaduman etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı