Ben Bu Cihana Sığmazam’da transfer yağmuru yağıyor! Kuruluş Osman’ın yetenekli ismini kaptı

Karagül, Hayat Sevince Güzel, Söz, Sevgili Geçmiş, Kuruluş Osman ve Senden Daha Güzel gibi yapımlarda oyunculuk performansı sergileyen Burak Çelik, Ben Bu Cihana Sığmazam’la anlaşma sağladı.

Ben Bu Cihana Sığmazam’da transfer yağmuru yağıyor! Kuruluş Osman’ın yetenekli ismini kaptı
Ben Bu Cihana Sığmazam’da transfer yağmuru yağıyor! Kuruluş Osman’ın yetenekli ismini kaptı
GİRİŞ 11.12.2022 15:18 GÜNCELLEME 11.12.2022 15:18
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Oyunculuk hayatına ilk adımı Karagül dizisiyle atan ve burada üstlendiği ‘Serdar’ karakteri ile keşfedilen Burak Çelik, sürpriz projesiyle hayranlarını heyecanlandırdı. Yönetmenlik koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu Söz dizisinde ‘Selim’ karakteriyle adından söz ettiren Burak Çelik, Ben Bu Cihana Sığmazam’dan gelen teklifi kabul etti.

TRT1’in yeni dizisi Alsancak’a Avlu ve Hakim’den bomba transfer! Sözleşmeyi imzaladıTRT1’in yeni dizisi Alsancak’a Avlu ve Hakim’den bomba transfer! Sözleşmeyi imzaladı

Yapımcılığını, senaristliğini ve proje tasarımını Mehmet Bozdağ’ın yaptığı Kuruluş Osman’da oynadığı ‘Kongar’ karakteriyle yıldızı parlayan Burak Çelik’in Ben Bu Cihana Sığmazam’da hangi rolü üstleneceği kesinliğe kavuştu.

Fox TV dizileri teker teker yayından kaldırılıyor! Darmaduman dizisi de payını aldıFox TV dizileri teker teker yayından kaldırılıyor! Darmaduman dizisi de payını aldı

Cemre Baysel’le beraber başrolünde yer aldığı Senden Daha Güzel dizisinin ardından herhangi bir yapımda gözükmeyen Burak Çelik, Ben Bu Cihana Sığmazam’da ‘Jean Luc Tonnerre’ karakteriyle seyircisini ağırlayacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Yakinda Final Yapar 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizi tutmaz yakinda final yapacak. Bu adamin oyunculugu yok. Herkes eski cakiri geri getirmeye calisiyor ama olmaz o eskidendi.
    Cevapla
  • cem 1 yıl önce Şikayet Et
    filmin baş rol oyuncusu kahramana benzemeli..buradan kaybediyor önce.
    Cevapla
  • yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamda oyunculuj sıfır..hep aynı,uyuşuk karakterleri var.. kendi beceriksiz olduğu için,ordan burdan oyuncu kapıp,diziyi izlettirmeye çalışıyor..
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Sahi ben bu dünyaya sığmazam mı sığamazam mı her ne ise seyreden varmı acaba? Varsa ne diye seyrediyorlar?
    Cevapla
  • Ayan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen Git Foxs TV de Yasak Elma izle.
    Cevapla
  • Aslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Miliyet cilik catapat mafya erkek onuru bu gibi şeyler varsa içinde Seyret kurtlar vadisi eskiya hepsi ayni tars anlata bildimmi
    Cevapla
  • Genious Davit 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha saçma dizileri niye seyrediyorlarsa, elimizdekiler icinde, kotunun iyisi olduğu icin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milletin aşına göz dikiyorlar: Hesap soracağız! 15 Mayıs 2024 gazete manşetleri
Yunan gazeteci Haber7'ye konuştu! O sorunun çözülmesi birçok kilidi açar