TRT1'in asker dizisi Alsancak'a çok konuşulacak transfer! Reytingleri altüst edecek

Hakim, Babam Çok Değişti, Güvercin, Tek Yürek, 4N1K Aşk, Avlu ve Sen de Gitme gibi projelerde boy gösteren Eslem Akar, TRT1’in yeni dizisi Alsancak ailesine ismini yazdırdı.

TRT1'in asker dizisi Alsancak'a çok konuşulacak transfer! Reytingleri altüst edecek
TRT1'in asker dizisi Alsancak'a çok konuşulacak transfer! Reytingleri altüst edecek
GİRİŞ 19.12.2022 15:43 GÜNCELLEME 19.12.2022 15:43
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ali Doğançay’ın senaryosunu kaleme aldığı Hakim dizisinde üstlendiği ‘Deniz Demirkıran’ karakteriyle sükse yapan Eslem Akar’ın yeni adresi belli oldu. Günay Günaydın’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Hakim’den sonra herhangi bir projede görünmeyen Eslem Akar, TRT1’in yeni dizisi Alsancak'la anlaşma sağladı.

Fox TV dizileri teker teker yayından kaldırılıyor! Darmaduman dizisi de payını aldıFox TV dizileri teker teker yayından kaldırılıyor! Darmaduman dizisi de payını aldı

2018 – 2019 yılları arasında Star TV’de yayına giren Limon Film imzalı Avlu dizisiyle oyunculuk deneyimi elde eden Eslem Akar’ın askeri türdeki Alsancak dizisinde hangi rolü oynayacağı netlik kazandı.

Ben Bu Cihana Sığmazam’da transfer yağmuru yağıyor! Kuruluş Osman’ın yetenekli ismini kaptıBen Bu Cihana Sığmazam’da transfer yağmuru yağıyor! Kuruluş Osman’ın yetenekli ismini kaptı

Hayri Aslan’ın yapımcısı olduğu suç ve dram türündeki Avlu’da oynadığı ‘Ecem Demir’ karakteriyle geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanan Eslem Akar, Alsancak dizisinde ‘Sedef’ karakteriyle kameralar karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • gfh 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziye çok sevindim kalıteli bir yapım olursa Teşkilat dizisiyle paşlaşma olursa süper olur
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçma sapan senaryolar, daha silahı tutmasını bilmeyen oyuncular, askerlik nedir bilmeyen yönetmenler . Biraz gerçekçi olun yaaa, gidinde doğuda, ırakta, suriyede mehmedi biraz izleyip sonra yapın dizileri.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    utanmasalar ermiş diyecekler
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunun nesi bomba transfer ? Sıradan bir dizide oynamış adı sanı duyulmamış isimleri matahmış gibi büyütmeniz gereksiz!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'i kabulüne ilişkin açıklama
Üsküdar’da feci olay: Beton pompası apartmanın üzerine devrildi! 2 balkon çöktü