Ömer'de dikkat çeken gelişme! 'İmam' ve 'müezzin' ayrıntısı sosyal medyayı salladı

Yönetmenlik koltuğunda Cem Karcı’nın oturduğu OGM Pictures imzalı Ömer dizisinde Barış Falay ‘İmam’ ve Selahattin Paşalı ise ‘Müezzin’ rolüyle kameralar karşısına geçecek.

Ömer'de dikkat çeken gelişme! 'İmam' ve 'müezzin' ayrıntısı sosyal medyayı salladı
Ömer'de dikkat çeken gelişme! 'İmam' ve 'müezzin' ayrıntısı sosyal medyayı salladı
GİRİŞ 17.12.2022 09:03 GÜNCELLEME 17.12.2022 09:03
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Senaryosunu Gülizar Irmak’ın kaleme aldığı, iddialı konusu ve güçlü kadrosuyla dikkatleri çeken Ömer dizisi sete çıktı. Yönetmenlik koltuğunda Cem Karcı’nın oturduğu Ömer dizisine Selahattin Paşalı ve Barış Falay transfer edildi.

Teşkilat’ın korkusuz isminin serüveni bitiyor mu? Kafaları allak bullak eden gelişme!Teşkilat’ın korkusuz isminin serüveni bitiyor mu? Kafaları allak bullak eden gelişme!

Selahattin Paşalı ‘Müezzin’ ve Barış Falay ‘İmam’ olarak ekranlara bomba gibi dönüş yapmaya hazırlanıyor. Onur Güvenatam’ın kuruculuğunu üstlendiği OGM Pictures imzasıyla yayın hayatına adım atmaya hazırlanan Ömer dizisine Gökçe Bahadır da dahil oldu.

TRT'den Amerikan dizilerini kıskandıracak proje! Kadrosu 'yıldızlar geçidi' gibi...TRT'den Amerikan dizilerini kıskandıracak proje! Kadrosu 'yıldızlar geçidi' gibi...

Shtisel dizisinden uyarlanan ve çok yakında Star TV ekranlarında izleyici kitlesiyle buluşacak olan Ömer dizisinin oyuncu kadrosu şu şekildedir:

Selahattin Paşalı, Barış Falay, Gökçe Bahadır, Muharrem Türkseven, Merve Dizdar, Zerrin Sümer, Metehan Parıltı, Gamze Karaduman, Gülçin Kültür Şahin, Onur Bilge.

Ömer projesinin yönetmeni Cem Karcı sete çıktıkları müjdesini açıkladı ve “Hayırla uğurla şifayla hoşgörüyle gelsin ’Ömer’… Huzurumuzun keyfimizin eksik olmadığı bir set olsun inşallah! Büyüyerek genişlesin ailemiz! Kalplere dokunalım, kutupları eritelim, birleştirmeyi esas alalım” şeklinde ifadelere yer verdi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Benden söylemesi 1 yıl önce Şikayet Et
    O kadar şeyden sonra Merve Dizdar oynarsa izleyiciyi iter
    Cevapla
  • Ferhan 1 yıl önce Şikayet Et
    TRT hariç dini bir konuyu başka kanallarda izlemiyorum TRT'de bile izlesem eleştirel gözle bakıyorum çünkü asla yeterince iyi olmuyor
    Cevapla
  • Tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    Dur bakalım islamı ve yaşayanları karalamak için ne mesajlar vereceksiniz..!?
    Cevapla
  • Adiyaman 1 yıl önce Şikayet Et
    Aman be ,Merve Dizdar!
    Cevapla
  • Nazlı 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşaAllah güzel bir dizi olur onlarında gönüllerine şifa olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Naci Görğür, 'şakası yok' diyerek açıkladı: 'Buralar 9 şiddetine maruz kalacak'
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina