TRT'den Amerikan dizilerini kıskandıracak proje! Kadrosu 'yıldızlar geçidi' gibi...

"Örümcek Adam" ve "Titanik" gibi dünyaca ünlü filmlerle adını duyuran Dusan Hyska’nın canlı aksiyon sahnelerini yönettiği Altay adlı süper kahraman dizisi TRT Dijital platformuna geliyor.

TRT'den Amerikan dizilerini kıskandıracak proje! Kadrosu 'yıldızlar geçidi' gibi...
TRT'den Amerikan dizilerini kıskandıracak proje! Kadrosu 'yıldızlar geçidi' gibi...
GİRİŞ 19.12.2022 09:03 GÜNCELLEME 19.12.2022 09:03
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Yönetmenlik koltuğunda Kerem Çakıroğlu ile Hamit Coşkun ikilisinin oturduğu Altay isimli süper kahraman dizisi TRT Dijital platformunda gelecek yıl seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Raif İnan, Bülent Turgut ve Erdal Bozkuş’un yapımcılığını üstlendiği Altay dizisi 4 sezon ve 26 bölümden oluşacak.

Survivor 2023’ün ilk yarışmacısı ağızları açık bıraktırdı! Acun Ilıcalı bombayı patlattıSurvivor 2023’ün ilk yarışmacısı ağızları açık bıraktırdı! Acun Ilıcalı bombayı patlattı

TRT Dijital platformunda gösterilecek T World evreninde geçen "Altay" adlı süper kahraman dizisinin genel yayın yönetmeni "Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D", "Lost" ve "Criminal Minds"in bulunduğu önemli yapımlarla tanınan Bobby Roth olacak.

Teşkilat’ın korkusuz isminin serüveni bitiyor mu? Kafaları allak bullak eden gelişme!Teşkilat’ın korkusuz isminin serüveni bitiyor mu? Kafaları allak bullak eden gelişme!

Süper kahraman karakterlerin 3D dijital dublörlerini Onur Can Çaylı’nın hazırladığı ve evren konsepti ile karakterlerini Bülent Turgut ve Halid Şimşek’in tasarladığı Altay dizisinin oyuncu kadrosu şu şekildedir:

Alper Saldıran, Abdullah Cersel, Aslı Sümen, Batuhan Bayar, Begüm Birgören, Beste Kökdemir, Cem Özer, Cemil Büyükdöğerli, Çetin Sarıkartal, Elif Doğan, Fırat Doğruloğlu, Hakan Ummak, Hasan Yalnızoğlu, Muhammet Uzuner, Süreyya Güzel, Toprak Sergen ve Türker Fırat

Fox TV dizileri teker teker yayından kaldırılıyor! Darmaduman dizisi de payını aldıFox TV dizileri teker teker yayından kaldırılıyor! Darmaduman dizisi de payını aldı

Hikayesinde Doğu medeniyeti ve bilimin altın çağından ilham alan Altay dizisi T-World'de 35 kahraman farklı kültür ve coğrafyalarda bugünde geçen hikayelerle izleyici kitlesini ağırlayacak.

T World'un süper kahramanları çevre sorunları, salgın hastalıklar ve savaş gibi küresel felaketlerin yanında evrendeki bir dizi kötü adamla savaşırken, merhamet ve vicdandan uzaklaşmadan en son teknoloji, bilim ve kadim bilgiyi kullanarak daha iyi bir gelecek inşa etmek için mücadele edecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 20
  • Adil Bulur 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde kahraman kıtlığı mı var ki ithal kahraman kullanıyorsunuz....
    Cevapla
  • Ali70100 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeni kahramanlara ihtiyacımız yok Tarihimiz kahramanlarla dolu Amerikanın tarihi olmadığı için mecbur kalmıştır kahraman üretmeye Bizde tutmaz
    Cevapla
  • Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Tek gözlü balık Senin yaptığın şu yoruma dalga geçer gibi
    Cevapla
  • meyyid 1 yıl önce Şikayet Et
    son teknoloji ve çekim kalitesiyle yapılan bir malkoçoğlu veya tarkan çekilse emin olun daha çok ilgi çeker.en azından gerçek bir kahramanın hayatı işlenmiş olur.hayali değil..
    Cevapla
  • tın li 1 yıl önce Şikayet Et
    türk kahramanı ama gavur gibi taklit edilmiş olmaz böyle..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat'tan İsrail'e ihracat iddialarına yanıt
Kamuda yeni dönem! İşte yeni mülakat sistemi! İlk uygulama MEB'de!