Survivor 2023’ün ilk yarışmacısı ağızları açık bıraktırdı! Acun Ilıcalı bombayı patlattı

Yarışmacılar arasında kıran kırana bir çekişmenin yaşandığı Survivor 2023'de yarışacak ilk ismi Acun Ilıcalı izleyenlere sosyal medya aracılığıyla duyurdu.

Survivor 2023’ün ilk yarışmacısı ağızları açık bıraktırdı! Acun Ilıcalı bombayı patlattı
Survivor 2023’ün ilk yarışmacısı ağızları açık bıraktırdı! Acun Ilıcalı bombayı patlattı
GİRİŞ 13.12.2022 16:04 GÜNCELLEME 13.12.2022 16:04
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Survivor, her yıl olduğu gibi bu yıl da yayın macerasına tüm hızıyla devam edecek. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalında izleyici kitlesiyle buluşacak olan Survivor programının ilk yarışmacısı sosyal medya gündemine oturdu. Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı tarafından 2023'de yarışacak ilk Survivor yarışmacısı resmen ilan edildi.

TRT'den Amerikan dizilerini kıskandıracak proje! Kadrosu 'yıldızlar geçidi' gibi...TRT'den Amerikan dizilerini kıskandıracak proje! Kadrosu 'yıldızlar geçidi' gibi...

Uzun yıllardan beri ekranlardaki yerini alan fenomen yarışma programı Survivor bu yıl da ekran başındakilere heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Yeni yılla beraber konsept değişikliğine gidilen Survivor programının ilk yarışmacısı izleyenleri şaşkına çevirdi.

Ömer dizisinde göze çarpan gelişme! İmam ve müezzin detayı büyük ses getirdiÖmer dizisinde göze çarpan gelişme! İmam ve müezzin detayı büyük ses getirdi

Survivor programının hem yapımcılığını hem sunuculuğunu üstlenen Acun Ilıcalı Survivor 2023 yarışmacısını Twitter hesabı üzerinden yayınlandığı bir gönderiyle takipçilerine açıkladı. Ilıcalı, ünlü şarkıcı Berdan Mardini'nin yarışmaya katıldığını şu paylaşım ile seyircisine duyurdu:

''Survivor 2023 sezonu ilk yarışmacımız Berdan Mardini oldu, kendisine başarılar diliyorum...''

Teşkilat’ın korkusuz isminin serüveni bitiyor mu? Kafaları allak bullak eden gelişme!Teşkilat’ın korkusuz isminin serüveni bitiyor mu? Kafaları allak bullak eden gelişme!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 14
  • ismail66 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Millet iyi enai yerine koyor bos yayinlarla
    Cevapla
  • Braweheart 1 yıl önce Şikayet Et
    peh peh peh ne yarışmacı ama takipçi sayısı etkili olmuştur o da kimler takipçi listesindedir orası da tartışılır İZLEMEDEN GEÇİNİZ ...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yarışma zenginlerin kendilerini sergilediği şov yarışması gönüllülerin noter huzunda Halk arasından selmeliki adelet sağlansın tanıdığı çevresi ve Zengin arkadaşlarının çocukları gönüllüler de yer almasa adalet li bir yarışma olacak ve hak eden kazanıp ilgi toplayacaktır
    Cevapla
  • Furkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yarışırken şort mu giyecek tayt mı? Yoksa hiçbirini mi?
    Cevapla
  • Rebelboy1903 1 yıl önce Şikayet Et
    İzlenmemesi için varan 1
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Koca duyurdu: MHRS'de yeni dönem pazartesi başlıyor!
Son dakika: Bakan Tekin, Türkiye'yi sarsan olay sonrası duyurdu: Hazırladık, geliyor...