Ekşisözlük'ten kanlı provokasyon: Hepsini kurşunlayacağız!

6 yaşında cinsel istismara uğradığı iddia edilen bir genç kızın yaşadığı mağduriyet üzerinden bütün İslami cemaatleri hedef gösteren karanlık oluşumlara Ekşisözlük de eklendi. Sitede, cemaat mensupları ölümle tehdit edildi.

Ekşisözlük'ten kanlı provokasyon: Hepsini kurşunlayacağız!
Ekşisözlük'ten kanlı provokasyon: Hepsini kurşunlayacağız!
GİRİŞ 12.12.2022 18:58 GÜNCELLEME 12.12.2022 20:09
Bu Habere 298 Yorum Yapılmış

İslam’a, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e ve müminlere her türlü hakaretin edildiği, Türkiye’nin seçilmiş ilk cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ağır küfürlerin yer aldığı, her karanlık süreçte provokatif mesajların yayınlandığı Ekşisözlük sitesinin skandallar silsilesine bir yenisi daha eklendi.

KURŞUNLU PROVOKASYON

6 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı iddiası üzerinden önce İsmailağa Cemaati'ni daha sonra bütün İslami kurum ve kuruluşları hedef alan karanlık mahfillerin kara propagandasının yansıdığı Ekşisözlük'te inanılmaz tehditlere yer verildi.

Ekşisözlük'te açılan "İsmailağa Cemaati" ve "İsmailağa Cemaatini kurşuna dizeceğiz" konu başlıklarında, isimsiz kullanıcılar tarafından yapılan yorumlarda cemaat mensupları hakkında tehditler yöneltildi.

Ekşisözlük yorumcularından "mgser"in ifadeleri sitede şöyle kayıtı:

"Bir gün hepsi Fatih Meydanı'nda duvara karşı dizilip vurularak idam edilecek. İdam edilirken yakılan mermilerin faturaları çocuklarına gönderilecek."

"Punche" isimli Ekşisözlük kullanıcısının yorumu şöyle:

"İsmailağa cemaatini kurşuna dizeceğiz - O günler gelir de izleriz diye güzel bir şişe viski alıp saklamak lazım, izlerken keyifle içeriz..."

"Lhuntarn" takma isimli kullanıcının provokatif mesajı şu:

"İsmailağa cemaatini kurşuna dizeceğiz - İdam manasında gönüllü olarak yer alırım derdim ama bana kalana kadar binlerce insan zaten görev almış olur."

"Gemilerdehalimvar" kullanıcı adlı yorumcunun Ekşisözlük'teki yorumu şöyle:

"İsmailağa cemaatini kurşuna dizeceğiz - bu pedo cemaatçiler için kurşunlanmak benim gözümde çok hafif bir ceza olurdu şahsen. Ben daha yaratıcı şeyler umuyorum."

 

Esas maksat bu mu? İstismar iddiasını yine bütün Müslümanlara mâl etmeye kalktılarEsas maksat bu mu? İstismar iddiasını yine bütün Müslümanlara mâl etmeye kalktılar

Cumhuriyet İslam'a nefret kustu! Genç hafızlar ve öcü gibi çizilen âlimler...Cumhuriyet İslam'a nefret kustu! Genç hafızlar ve öcü gibi çizilen âlimler...

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 298
  • Hamidiye Süvarisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Haber doğru olsa bile bu sadece o aileyi bağlar. Cemaate yada bakıfa mal edilemez. O ekşi sözlükte atıp tutanlara diyoruzki akıllı olun. Geldiğiniz yere geri gönderirler sizi kriptolar. Öyle korkusuz korkaklar gibi efelenmeyin meydan boş değil. Alırlar aklınızı.Devletimiz varken siz kimsiniz uleynnn.
    Cevapla
  • Vatan Sevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Birkaç kişi yada bir kişinin yaptığı yanlış neden genele Male diliyor, Kim yada kimler yaptıysa cezasını çeksin. Neden suçsuz ve günahsız diğer insanlar öldürülmek isteniyor hem de vahşice, bu olay bahane edilerek birilerine mi yürümek isteniyor yoksa.
    Cevapla
  • Veli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarin tespit edilip yargilabmasi lazim...
    Cevapla
  • Uyanık olmalıyız 1 yıl önce Şikayet Et
    Amacları 6 yaşındaki çocuk değil amaçları ortalığı karıştırmaktır
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım ne kin ne duşmanlik sana sığınıyoruz. Sen mübarek insanları idam edecegine git de teröristlere iki kurşun sık. Orada neler döndüğünü herkes biliyo...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...