Cumhuriyet İslam'a nefret kustu! Genç hafızlar ve öcü gibi çizilen âlimler...

Tüm Türkiye'nin konuştuğu 6 yaşındaki çocuğa cinsel istismar iddiası vesayetçi 28 Şubat zihniyetini yeniden hortlattı. Cumhuriyet, manşetinde genç hafızlar ve öcü gibi çizilen âlim karikatürleriyle İslam'a nefret kustu.

GİRİŞ 09.12.2022 16:17 GÜNCELLEME 09.12.2022 16:58
Bu Habere 291 Yorum Yapılmış

Bir vakıf yöneticisinin 6 yaşındaki kızının cemaat içinden bir kişiyle evlendirildiği iddiası ve sözü edilen kişinin hafızlık töreninde çektirilen fotoğrafının gelinlik fotoğrafı gibi verilmesi bir anda sosyal medyada alevlendi ve günlerdir konuşuluyor.

İddiayla ilgili ilk duruşmanın 22 Mayıs'ta görüleceği açıklanırken Cumhuriyet Gazetesi durumu İslam'a saldırmak için kullandı.

Ayasofya'dan, hafızların icazet törenlerine, yılbaşından "okul öncesinde din dersine" kadar bugüne kadar sayısız iftira ve karalamalarla asıl derdi olan İslam'ı hedef alan Cumhuriyet cinsel istismar iddiasını "AKP karanlığı ülkeyi boğuyor" başlığıyla manşetine taşıdı. 

"Tek çare laiklik" ifadeleri de yer alan kapakta Cumhuriyet "AK Parti karanlığı" dese de görselde kullandığı malzeme dini hedef alıyor.

GENÇ HAFIZLAR YİNE HEDEFTE

Cumhuriyet manşet görselinde cinsel istismar iddiasını, Peygamberimizin (ﷺ) "Kur'an'ı öğrenenler ve öğretenler sizin en hayırlılarınızdır" hadis-i şerifini şiar edinmiş Kur'an ve Sünnet neslini yetiştiren kurum ve kişileri koyarak çirkin bir algı operasyonuna girişti.

Cumhuriyet'in provokasyonuna, Diyanet'ten yanıt geldi!Cumhuriyet'in provokasyonuna, Diyanet'ten yanıt geldi!

Cumhuriyet Müslümanları suçladı! Ayasofya'da gerçek bakın ne çıktıCumhuriyet Müslümanları suçladı! Ayasofya'da gerçek bakın ne çıktı

ÖCÜ GİBİ ÇİZİLEN KURUM VE İMAMLAR

Manşette Diyanet, cinsel istismar ve ahlaksızlıklara kalkan olan bir kurum gibi imamlar da Şii İran Mollaları gibi çizildi.

"ATATÜRK’TEN SAPARLARSA KURTARAMAZLAR"

İslam'ın korku unsusu olarak kullanıldığı haberde Prof. Dr. Şahin Filiz'in “Tarikatların Türk siyasetini rehin aldı. Siyasi iktidarın ve aynı zamanda muhalefetin bu insanlık dışı cürüm karşısında tepki vermekte geç davranması, siyasetle tarikatın ne denli iç içe geçtiğini değil, siyasetin tarikatlar ve cemaatlerce derinlemesine rehin alındığının resmidir.”  sözlerine yer verildi.

 

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 291
  • salih kırbaş 1 yıl önce Şikayet Et
    it ürür kervan yürür....
    Cevapla
  • Bilal 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizin her zaman gibi derdiniz 6 yaşındaki çocuğun evlendirilmesi değil, umurunuzda bile olmaz her derdiniz İslam düşmanlığı, Rabbim nurunu tamamlayacak, tuzaklarını başınıza geçirecek.
    Cevapla
  • 1 isi 1 yıl önce Şikayet Et
    Dine ve din adamlarına laf söylemek yazi yazmak için liyakat ruhsat lazim densiz dinsizler ancak pacavralariyla hav lar
    Cevapla
  • -Gözlemci 1 yıl önce Şikayet Et
    AKP karanlığı aydınlığa çevirdi deseniz daha doğru olur...İlk defa Allah'ı anan diyebilen bir liderimiz oldu hamd olsun..oysa karanlık sizdiniz bunu yasaklıyordunuz..
    Cevapla
  • -Gözlemci 1 yıl önce Şikayet Et
    Müminlerin dostu Allah'tır Allah'ın en sevdiği kulları müminlerdir Cennet müminler içindir..Allah var gam yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir