Hayatımın Şansı'na Kurtlar Vadisi Pusu'nun unutulmazı geliyor! Yeni rolü ağızları açık bıraktırdı

Bir Annenin Günahı, Poyraz Karayel, Fatmagül’ün Suçu Ne, Kurtlar Vadisi Pusu gibi projelerde kameralar karşısına geçen Musa Uzunlar, Hayatımın Şansı dizisine transfer edildi.

Hayatımın Şansı'na Kurtlar Vadisi Pusu'nun unutulmazı geliyor! Yeni rolü ağızları açık bıraktırdı
Hayatımın Şansı'na Kurtlar Vadisi Pusu'nun unutulmazı geliyor! Yeni rolü ağızları açık bıraktırdı
GİRİŞ 20.12.2022 14:58 GÜNCELLEME 20.12.2022 14:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde üstlendiği ‘Büyük İskender’ karakteriyle hafızalarda kalıcı bir iz bırakan Musa Uzunlar’dan hayranlarını mutlu edecek haber geldi. Poyraz Karayel’de ‘Bahri Umman’ karakteriyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan Musa Uzunlar, 14 Aralık’ta yayın hayatına merhaba diyecek NTC Medya imzalı Hayatımın Şansı dizisiyle anlaşma sağladı.

Survivor 2023’e ses getirecek transfer! Acun Ilıcalı’dan dengeleri değiştirecek kararSurvivor 2023’e ses getirecek transfer! Acun Ilıcalı’dan dengeleri değiştirecek karar

Son olarak Bir Annenin Günahı’nda ‘Sadri’ karakteriyle adından söz ettiren Musa Uzunlar, Bekir Baran Sıtkı’nın senaristliğini üstlendiği ve Cemal Şan’ın yönetmenliğinde çekimleri yapılan Hayatımın Şansı’yla ekranlara döndü.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın parlayan ismi Yalnız Kurt'ta! Heyecanı ikiye katlayacakEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın parlayan ismi Yalnız Kurt'ta! Heyecanı ikiye katlayacak

Fatih Aksoy ile Mehmet Yiğit Alp ikilisinin yapımcısı olduğu Hayatımın Şansı dizisinin oyuncu kadrosunda Musa Uzunlar’ın yanı sıra Alican Yücesoy, Şifanur Gül ve Erkan Avcı’nın da yer alacağının bilgisine ulaşıldı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Erdem 1 yıl önce Şikayet Et
    Teşkilat a gelseydin usta orda ne işin var
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'i bugün kabul edecek
Gabar’a iki yeni sondaj kulesi geliyor! 40 tır ile taşınacak