Survivor 2023’e ses getirecek transfer! Acun Ilıcalı’dan dengeleri değiştirecek karar

Acun Ilıcalı, her yıl olduğu bu yıl da izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatacak Survivor kadrosundaki ikinci ismi sosyal medya platformu üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Survivor 2023’e ses getirecek transfer! Acun Ilıcalı’dan dengeleri değiştirecek karar
Survivor 2023’e ses getirecek transfer! Acun Ilıcalı’dan dengeleri değiştirecek karar
GİRİŞ 14.12.2022 15:49 GÜNCELLEME 14.12.2022 15:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İzleyici kitlesi tarafından sabırsızlık içerisinde beklenen Survivor 2023 yarışmacı kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Programın gerek yapımcılığını gerekse sunuculuğunu üstlenen Acun Ilıcalı, Berdan Mardini’nin hemen arkasından Survivor’da yarışacak 2.ismi ilan etti.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun Büyük İskender’i Hayatımın Şansı’yla dönüyor! Yeni rolü şaşırttıKurtlar Vadisi Pusu’nun Büyük İskender’i Hayatımın Şansı’yla dönüyor! Yeni rolü şaşırttı

Şampiyon, Doksanlar, Adanalı, Selena ve Hayat Bilgisi gibi yapımlarda ekran önüne çıkan Ümit Erdim, Survivor 2023 yarışmacı kadrosuna transfer edildi. Yayınlandığı döneme damgasını vuran Hayat Bilgisi dizisinde üstlendiği ‘Arif Yılmaz’ karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Ümit Erdim bu yıl Survivor’da kıyasıya mücadele verecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın parlayan ismi Yalnız Kurt'ta! Heyecanı ikiye katlayacakEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın parlayan ismi Yalnız Kurt'ta! Heyecanı ikiye katlayacak

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Acun Ilıcalı çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı. Geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Acun Ilıcalı gerçekleştirdiği gönderide, ''Sevgili Ümit Erdim Survivor 2023 kadrosuna dahil oldu. Başarılar dilerim'' şeklinde ifadelere yer verdi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • murat 1 yıl önce Şikayet Et
    İstemeyen izlemesin zorla değil ya,başka kanalları izleyin
    Cevapla
  • Ziyaretçi.. 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiç sevmem survivoru seyretmem.
    Cevapla
  • selim karakurt 1 yıl önce Şikayet Et
    milleti kandırmaya devam etsin.....................
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesindeki boş koltuğun perde arkası
Bayraktar TB3 bir rekoru daha kırdı!