Çaycuma'da parke üzerine sıcak asfalt dökülmesi tepki çekti

Zonguldak’ta Çaycuma Belediyesinin parke taş üzerine asfalt yaptığı çalışmayı sosyal medya hesabından paylaşması şaşkınlıkla karşılandı.

Çaycuma'da parke üzerine sıcak asfalt dökülmesi tepki çekti
Çaycuma'da parke üzerine sıcak asfalt dökülmesi tepki çekti
GİRİŞ 18.12.2022 04:29 GÜNCELLEME 18.12.2022 04:29
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

CHP’li Çaycuma Belediyesinin parke üzerine sıcak asfalt yaptığı çalışmayı sosyal medya hesabından “Yeni Mahalle Yemen Sokak ile Sarıkaş Yaya Köprüsü arası asfaltlanan yol hizmete açıldı” şeklinde paylaşım yaparak duyurdu.

Yol çalışmaları yapımına kış ayında da devam eden Çaycuma Belediyesi parke taşlarının üzerine sıcak asfalt döktü.

Parkeleri sıcak asfaltla kullanılmaz hale getiren belediyenin "O sokağın alt yapısı tamamlandı mı?", "Parkeler başka bir yerde değerlendirilse mi?" sorularına vereceği cevap merak konusu oldu.

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 83
  • Cingibi 1 yıl önce Şikayet Et
    İbb uhtesindeki tüm döner kavşaklar ümraniyede söküldü 15. 20 gün etrafları şeritle kapatıldı çoğunun yanından geçerken daha nasıl kullanışlı olacak ki imkansız dediğimiz tüm kavşaklara taşların rengi değiştirilip tekrar döşendi sonra kmlerce plastik dubalar çakıldı 1.2 hafta aonra hiçbiri yoktu sökülmüşdü bazı bariyerler ve korkuluklar sökülüp tekrar takıldı
    Cevapla
  • Karesibey 1 yıl önce Şikayet Et
    Burası için söylemiyorum da, parke yerine asfalt yapılması susuzluğumuzun sebebi mi? yağan yağmurlar yeraltına inmek yerine denizlere akıp gidiyor mu?
    Cevapla
  • şekerli 1 yıl önce Şikayet Et
    zaten aklı başında tek bir chp li görmeidm. saadece heykelcilkte çalışır kafalkarı. bir torba çimento iki metre demir çubuğu bir kutu boya dök kalıba al sana heykel. pardon sanatt. hay siizn sanat zevkinize de anlayışınıza da...
    Cevapla
  • Diyar-ı Bekri 1 yıl önce Şikayet Et
    Bildiğim bir şey varsa o da chpkaka bu ülkenin başına büyük beladır.
    Cevapla
  • Kılıçarslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk halkı tekenoloji görsün! Budur işte. Adamlar çalışıyor!! CHP'ye oy verende, onunla yürüyende gidip beyin filmi çektirsin, eksik olanı görsün..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İslam İşbirliği Teşkilatı'ndan tarihi İsrail kararları
Süper Lig'e yükselme yarışında play-off hattı belli gibi!