Aile Bakanlığı: Çocuğun yüzünde sigara söndürüldü' iddiasına suç duyurusunda bulunulacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, “Sevgi evinde kalan 11 yaşındaki çocuğun yüzünde sigara söndürüldü” başlıklı habere ilişkin, "Asılsız beyanlara ilişkin bakanlıktan suç duyurusu yapılacak" dedi.

Aile Bakanlığı: Çocuğun yüzünde sigara söndürüldü' iddiasına suç duyurusunda bulunulacak!
Aile Bakanlığı: Çocuğun yüzünde sigara söndürüldü' iddiasına suç duyurusunda bulunulacak!
GİRİŞ 19.12.2022 14:24 GÜNCELLEME 19.12.2022 14:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, "Sevgi evinde kalan 11 yaşındaki çocuğun yüzünde sigara söndürüldü" başlıklı habere için açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulduğu belirtilerek şu ifadelere yer verdi:

"Söz konusu haberde adı geçen anne G.K., 18.12.2022 tarihinde Bakanlığımıza bağlı kuruluşta kalan kızı B.N.S’yi ziyareti esnasında yüzünde görülen izlerin sigara yanığı izi olduğunu iddia etmiştir.

"CİLT PROBLEMİ"

B.N.S ve kuruluştaki nöbetçi personel tarafından anneye “izlerin sigara izi olmadığı, çocuğun aile hekimi tarafından muayene edildiği ve cilt problemi gerekçesiyle polikliniğe yönlendirildiği” bilgisi verilmiştir.

Anne, çocuğun beyanına rağmen yüzünün fotoğraflarını çekerek farklı kişilerle paylaşmıştır.

"ALERJİK REAKSİYON"

Anne G.K’nin çocuğunu hastaneye muayene amacıyla götürme talebi üzerine B.N.S. bir devlet hastanesine yönlendirilmiş ve izlerin alerjik reaksiyona bağlı olduğu, çocuğun yüzünde, vücudunda herhangi bir istismara veya şiddete bağlı ize rastlanmadığına ilişkin rapor alınmıştır.

ANNE HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

İstanbul İl Müdürlüğümüz, kuruluşumuza yönelik olarak asılsız beyanlarda bulunan G.K. adlı şahıs ile ilgili olarak suç duyurusunda bulunacak, teyide muhtaç iddiaları haberleştiren internet sitesinin tekzip yayınlaması için de yasal haklarını kullanacaktır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • PoYRaZ 1 yıl önce Şikayet Et
    Hem annelik yapmıyor hemde asılsız gerçek dışı ithamlarla mağdur edebiyatı yapıyor
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Etrafım da böyle insanlar çok var. Yaşlı babasının yüzüne bile gülmez ama bakım parasi kaçırmaz.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Anaymış güya utanmıyor konuşuyor bide
    Cevapla
  • burhan 1 yıl önce Şikayet Et
    her kişiye bir bekçi düşmeyeceğine göre yamuk yapan bireydir onunda cazası varsa verilir. malum zihniyetin baskılarından korkmayın, umursamayın yahu
    Cevapla
  • Ramazan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sevgi evlerinde çalışan bir kişi olarak çocuklarını buralara veren ailelere yaptırım uygulanması lazım. Aylık belli bir miktar para kesilmeli yılda iki defadan fazla gorusturulmemeli. Devlet soyuluyor. Kandırılıyor. Çocuklar üstünden aileler gelir kapısı geçim kaynağı yapmış buraları....birileri dur demelidir. Haber deki konuya gelirsek zaten böyle bir şeyin olması imkansızdır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İlber Ortaylı Ayasofya'ya "gudubet" demişti: Murat Bardakçı'dan "niye batıyor" tepkisi
Dilan Polat'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi! Hastaneye kaldırıldı...