Üsküdar sahilinde korkutan görüntü: Seyir-kafe olarak kullanılan alan çöktü

Üsküdar Sahili Kız Kulesi'nin karşısında daha önce seyir-kafe olarak kullanılan alanda çökme meydana geldi. Yürüyüş yoluna da çok yakın olan bu alandaki çöküntüler korkuya neden oldu.

Üsküdar sahilinde korkutan görüntü: Seyir-kafe olarak kullanılan alan çöktü
Üsküdar sahilinde korkutan görüntü: Seyir-kafe olarak kullanılan alan çöktü
GİRİŞ 21.12.2022 15:36 GÜNCELLEME 21.12.2022 15:36
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Üsküdar sahilinde Kız Kulesi karşısında daha önce büfe ve seyir-kafelerin olduğu alanda yıkıntı, çatlak ve çökmeler meydana geldi. Herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı olayda, sahilden geçenler gördükleri manzara karşısında tedirgin olduklarını ifade etti. Yıllar önce doldurulmuş olan alanda derin çatlaklar, yıkıntılar ve çöken beton parçaları görülüyor. Metrelerce uzunluğunda beton bloğun, çürüyen bağlantı yerlerinden koparak çöktüğü tahmin ediliyor. Çevredekiler yürüyüş yoluna çok yakın olan çöken alana, girişin engellenmesi için önlem alınmaması istedi. 

"DAHA ÖNCE BURADA OTURUP ÇAY İÇİYORDUK"

Arkadaşlarıyla birlikte sahile gelen Emre Yıldız, "Eskiden burada oturup çay içiyorduk. Çökme olmuş galiba. Önlem alınması gerekiyor" diye konuştu. Sahilde yürüyüş yapan Volkan Atmaca, "Kısım kısım çökmeler oluyor. Ama altını dolduracaklar, zaten yeniden yapılacak. Böyle boş kalmayacak" dedi.

"LODOS VE DALGALARDAN ÇÖKME OLMUŞ OLABİLİR"

Uzun yıllardır Üsküdar'da yaşadığını söyleyen Atilla Berkçil, "Lodos nedeniyle güçlü dalgalar vurdu sahile. Dalga vurdukça da bir erime oluyor elbette. Hatta öndeki taşlardan bile yıkılanlar oldu. Lodos şiddetinden oldu diye düşünüyorum. Başka türlü nasıl çökme olabilir ki. Daha önce oturma yerler vardı. Çökme birkaç yerde de var. Yeniden yapılacak diye biliyorum" dedi.

KAYNAK: AJANSLAR
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Allah Muhafaza 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet imamınoglu, bu ne tedbirsizlik bu ne galesizlik cumhurmu olacan bu hezimetlerinle
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    istanbulun üzerine ekrem çöktü. LODOS NEDİR Kİ ONUN YANINDA. İstanbulun dağına taşına yazık . bizanslıya teslim ettiler
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yazık oldu güzelim istanbula
    Cevapla
  • Birbilen 1 yıl önce Şikayet Et
    16 milyonu bitirmek için çalışıyoruz. Adam CB adayı olmakta niye bu kadar hevesli, istanbul çöktü bitmek üzere, foyasortaya çıkmadan kaçmak istiyor... saadetçiler elinize sağlık...
    Cevapla
  • *_1453 _* 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ekreme 16 miliyon da yetmedi el atığı dallar bile kurdu uğursuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler
AK Parti'de reform adımları