Bakan Soylu duyurdu: 3 il ve KKTC'de operasyon! Çete çökertildi, örgüt lideri yakalandı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Soylu, Adana, İstanbul, Nevşehir ve KKTC'de 49 adrese eş zamanlı operasyonda Deveciler organize suç örgütü çökertildiğini ve örgüt liderinin yakalandığını açıkladı.

GİRİŞ 23.12.2022 12:48 GÜNCELLEME 23.12.2022 14:27
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Adana, İstanbul, Nevşehir ve KKTC'de Deveciler suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. 

Operasyona ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 49 adrese düzenlenen eş zamanlı baskında suç örgütünün çökertildiğini, örgüt liderinin yakalandığını duyurdu. 

49 ADRESE BASKIN: ÖRGÜT LİDERİ VE OĞLU YAKALANDI

Teknik ve fiziki takibin ardından kimlikleri belirlenen 46 zanlının yakalanması için özel harekat polislerinin desteğiyle Adana'da 44, İstanbul'da 1, Nevşehir'de 3, KKTC'de 1 olmak üzere toplam 49 adrese operasyon düzenlendi.

Operasyonda, suç örgütü elebaşları olduğu öne sürülen Cumali İncesoy ile oğlunun da aralarında olduğu 40 şüpheli gözaltına alındı.

Cumali İncesoy, KKTC'de sözde iki korumasıyla, oğlu da İstanbul'da lüks evinde yakalandı. Zanlının yakalandığı daire ve suç örgütünün Adana'da işlettiği bir barda, 2'si makineli 6 tabanca, sinyal kesici cihaz ve 5 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

 

KAYNAK: AA, HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 46
  • MURAT 1 yıl önce Şikayet Et
    Süleyman Soylu'yu PKK ve siyasi uzantısı HDP hiç sevmez, uyuşturucu baronları sevmez, çeteci gruplar sevmez bu ülkenin bayrağı ile TC devleti ile derdi olanlar sevmez hadi bunları anladıkta içerdeki muhalefete ne oluyor anlamıyorum....
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    sağ almayın bunlar
    Cevapla
  • Düşün 1 yıl önce Şikayet Et
    İdam!
    Cevapla
  • Deli maho 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakan bu fahiş fiyat ve marketlerin her gün sinsice gizli gizli zamlari yapan globalculari da tutuklayıp vatandasin canını yakiyorlar
    Cevapla
  • Mukim 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah devletinize zeval vermeye....dediğimiz gibi, "temizlik imandandır." Zalimleri paketleyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu dönemi! Yeni GİK'te ilginç detay! Akşener iddiası
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü