Reuters'ın iş ilanında 'Erdoğan' detayı! İşçi değil düşman arıyorlar

İngiliz haber ajansı Reuters, Türkiye Ofisi için yayınladığı iş ilanında adeta "Cumhurbaşkanı Erdoğan düşmanlığı yapabilecek birini" aradığını duyurdu.

Reuters'ın iş ilanında 'Erdoğan' detayı! İşçi değil düşman arıyorlar
Reuters'ın iş ilanında 'Erdoğan' detayı! İşçi değil düşman arıyorlar
GİRİŞ 23.12.2022 14:48 GÜNCELLEME 22.01.2023 13:18
Bu Habere 230 Yorum Yapılmış

Uluslararası haber ajansı Thomson Reuters’ın iş ilanından skandal çıktı. Reuters Türkiye Ofisi’nin Linkedin üzerinden yayımladığı iş ilanında “Büro Şef Yardımcısı” pozisyonu için personel arayışında olunduğu duyurulurken, söz konusu ilandaki ifadeler, Türkiye Cumhuriyeti ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a duyulan nefreti gözler önüne serdi.

ARANAN VASIF: ERDOĞAN'IN SEÇİLME HEDEFİNİ TEHDİT EDEN HİKAYELER YAZABİLMEK!

Türkiye’de cumhurbaşkanı ve milletvekillerinin belirleneceği 2023 seçimlerinin hemen öncesinde verilen iş ilanında açıkça Başkan Erdoğan ve AK Parti iktidarına düşmanlık derecede haberler yapacak personel arandığı belirtiliyor.

Haber7’nin ulaştığı bilgilere göre, Reuters’ın iş ilanında “Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'yi modern ve laik geleneklerden uzaklaştırdığı” öne sürülüyor. İlanda, Türkiye'nin Güney Kafkasya'dan Kuzey Afrika'ya uzanan bölgelerde iddialı bir diplomatik ve askeri varlığa sahip olmasından duydukları rahatsızlığa yer veriliyor. Reuters, aradığı personelin vasfını "Erdoğan'ın seçilme hedefini tehdit eden güçlü hikayeler yazma becerisine sahip olmak" sözleriyle tarif ediyor.

RESMEN ETKİ AJANI ARIYORLAR

Reuters'ın Türkiye Ofisi'nde yeni personel istihdam edilmek üzere açılan skandal iş ilanında şu ifadeler yer alıyor:

“Tayyip Erdoğan, yirmi yıllık iktidarında Türkiye'yi modern laik geleneklerden uzaklaştırarak Güney Kafkasya’dan Kuzey Afrika'ya uzanan bölgelerde iddialı bir diplomatik ve askeri varlığa dönüştürdü...

Erdoğan'ın önümüzdeki aylarda yeniden seçilme hedefini tehdit eden yüksek enflasyon ve TL’nin sert darbeler aldığı kritik bir kavşakta, derinlemesine kurumsal hikayeler sunabilecek güçlü yazma ve raporlama becerilerine sahip birine ihtiyacımız var.”

Reuters 'Erdoğan düşmanı' aradığı iş ilanını savunamadı! Sessizliğe gömüldülerReuters 'Erdoğan düşmanı' aradığı iş ilanını savunamadı! Sessizliğe gömüldüler

Reuters'ın kirli oyununu açığa çıkaran Haber7 gündemi belirlediReuters'ın kirli oyununu açığa çıkaran Haber7 gündemi belirledi

TRT World'den Reuters'a misillemeTRT World'den Reuters'a misilleme

Haber7’nin deşifre ettiği Reuters'tan geri adım!Haber7’nin deşifre ettiği Reuters'tan geri adım!

KAYNAK: HABER7
Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 230
  • Abdul 1 yıl önce Şikayet Et
    İşte fırsat sokun reuterse bir tane mit AJANI Erdoğan düşmanı diye zaten tüm şimdi moda ajanlar ya gazeteci ya insan hakları savunucusu yada xx yardım kuruluşu o derneği bu derneği havyanlari koruma derneklerinin bile abd li çalışanı var
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kovacaksin boylelerini ulkeden ya basinmis ne basini ya
    Cevapla
  • Bahattin sar 1 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef Türkiye'de çok var bu aradıkları itlerden, eminim baş vuru rekoru olmuştur
    Cevapla
  • Fgc 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yapi dünyanin basinin belasi, bunlar hastalikli zihniyetler, firavun ve nemrut torunlari , ve Hocalari, en büyük liderleri de Seytandir… Bunlardan hersey beklenir. Rabbim serlerinden Müminleri korusun.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki RTE doğru yolda bunlar saldirmaz överdi.yoksa durma yok yola devam..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı