CHP'den büyük skandal! Başkan Erdoğan'ın portresini Türk bayrağı ile kapattılar

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisi tarafından organize edilen Kayseri Kadın Buluşması'nda konuştu. CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka öncülüğündeki bir grup CHP'li Başkan Erdoğan'ın portresinin üzerini Türk bayrağı ile kapattı.

GİRİŞ 25.12.2022 04:44 GÜNCELLEME 25.12.2022 04:44
Bu Habere 265 Yorum Yapılmış

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kadir Has Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Kayseri Kadın Buluşması" toplantısında açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşması öncesinde CHP'liler tarafından skandal bir eyleme imza atıldı. 

CHP'LİLER BAŞKAN ERDOĞAN'IN PORTRESİNİ KAPATTI

CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka'nın başını çektiği bir grup CHP'li, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın portresinin üzerini Türk bayrağı ile kapattı.

Erdoğan'ın portresini kapatma girişimi saniye saniye kameraya yansırken, skandal görüntülere tepki yağdı.

SKANDAL PARTİLİLERİN PAYLAŞIMLARINDA APAÇIK ORTADA

Partililer tarafından farklı açılardan paylaşılan görüntülerde de Mustafa Kemal Atatürk'ün portesinin yanında yer alan Başkan Erdoğan'ın fotoğrafının üzerinin Türk bayrağı ile kapatıldığı görülüyor.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 265
  • Antik 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizin Cumhur başkanına saygınız Yok yani devlete millete saygınız Yok demekki sizin milletede saygısı olmayan ülkemizde yaşayan hain Bir gurupsunuz Allah millete ne mal olduğunuzu gösterdi çok şükür bilmeyenlerde öğrendi
    Cevapla
  • tokadi 1 yıl önce Şikayet Et
    sizi izliyor reis korkunun ecele faydası yok....
    Cevapla
  • Kobra 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk olmayan Müslümanlığı ver Türklüğü kabul etmeyen insanların Batı'nın toplantısı bu. Atatürk'ün sonra Türkiye'yi şaha kaldıran tek lider Recep Tayyip Erdoğan. . 6 li masaymiş . Bunlar milli varlığa dusman cemiyetler partiler. Lidere saygı durmaktan bile acizler. O bayrağı kirli ellerinizle tutmayın. . Düşmanlar. Ülkenin baş düşmanları. Ne yaparsanız yapın Recep Tayyip Erdoğan kazanacak. Bu ülkeyi sizin gibi hainlere düşmanlara teslim etmeyecegiz
    Cevapla
  • Qwerty 1 yıl önce Şikayet Et
    SİZLERE BİR soru! Hayatları skandallarla dolu. Her yaptıkları iş ve hareket o kadar boş ve lüzumsuz ki. Ne kadar boş iş varsa hemen atlarlar. Sonra da söyledikleri lafları unutur başka şeyler söylerler. Kimdir bunlar ? Bakalım bilen olacak mı?
    Cevapla
  • Alperen 1 yıl önce Şikayet Et
    :)) tamam buldum chpkk chpkk chpkk Boş işler partisi.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    milletin gönlündeki resmini kapatamazlar, erdoganin resmini görünce cayir cızzz ediyorlar,çünkü Türk milleti destekliyor, AB,abd den destek alanlar düşünsün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...