CHP'li belediyeden provokasyona destek! Belediye imkanlarını seferber ettiler

Beykoz Belediyesi'ne yönelik başlatılan provokasyonun ardından belediye barınağının önünde toplanan gruplara CHP'li Küçükçekmece Belediyesi'nden destek geldi. Beykoz Belediyesi, CHP'li belediyenin desteğine tepki gösterdi.

CHP'li belediyeden provokasyona destek! Belediye imkanlarını seferber ettiler
CHP'li belediyeden provokasyona destek! Belediye imkanlarını seferber ettiler
GİRİŞ 25.12.2022 21:49 GÜNCELLEME 25.12.2022 21:49
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Sözde 'hayvansever' grupların hedefi haline gelen AK Partili Beykoz Belediyesi, sosyal medyada yaptığı yeni açıklamayla CHP'li Küçükçekmece Belediyesi'ne tepki gösterdi. 

Sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan Beykoz Belediyesi, şu ifadelerde bulundu:

"İstanbul’un bir ucundan Rehabilitasyon Merkezi’mize gösterici taşımacılığı yapan koca yürekli Küçükçekmece Belediyesi’ne teşekkür ederiz. Sayenizde göstericiler hizmet nedir yerinde görmüş oldular. Bir dahaki sefere öğrenmeleri için yöneticilerinizi de bekleriz. 

Bu vesileyle sosyal medyanın yakıştırdığı “mama lobisi” tabirinin ne kadar doğru olduğunu ve bu örgütlenmenin nerelere uzandığını bizzat gösterdiğiniz için ayrıca teşekkür ederiz.

Belediyelerin yetkileri arasında olmamasına rağmen halkı galeyana getirmeye yönelik toplumsal olaylarda yancılık yapmanızı ise vatandaşlarımızın takdirine bırakıyoruz."

"CHP DESTEKLİ MAMA LOBİSİ"

Hilal Kaplan ise Beykoz Belediyesi'nin dik duruşuna "Beykoz Belediyesi, CHP destekli mama lobisine karşı direniyor" ifadesiyle destek verdi. 

ALGI OPERASYONU BAŞLATILMIŞTI

Daha önce trafik kazası ve hastalık nedeniyle ölen köpeklerin mevzuat gereği toplanan fotoğrafları, belediyede çalışan bir veteriner hekim tarafından Paw Guards adlı gruba servis edilmişti. O fotoğraflar üzerinden Beykoz'daki barınakta 'hayvan katliamı yapıldığı' yalanı üzerinden algı operasyonu başlatılmıştı.

Beykoz Belediyesi ise iddiaları yalanlamış ve dezenformasyona karşı hukuki süreç başlattığını duyurmuştu. Beykoz Belediyesi, yalanlarla saldıran gruplara sert tepki göstermişti. 

Erdoğan'ın açıklamasının ardından peş peşe algı operasyonları! Şimdi de Beykoz hedefteErdoğan'ın açıklamasının ardından peş peşe algı operasyonları! Şimdi de Beykoz hedefte

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 57
  • Temizlikçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Önce CHP yöneticileri kendilerini Rehabilite etmeli. Topluma çok zarar veriyorlar ve sürekli yala dolanla huzuru bozuyorlar..
    Cevapla
  • HALUK 1 yıl önce Şikayet Et
    küçükçekmece 20 yıl önce çamur deryasıydı, her yağmurda tren istasyonlarını su basardı. sonra akp ile her yer pırı pırıl oldu. şimdi chp (hdp)yamuk işlerle uğraşıyorlar yakında eski çamurlu haline döner
    Cevapla
  • bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Seçim yaklaştıkça chp provokasyon peşinde devlet yetkililerin çok dikkatli olmaları lazım...
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan yalan algıları bitti şimdi sıra kedi köpekte...
    Cevapla
  • Ben ÖMER 1 yıl önce Şikayet Et
    Her zihniyet kendini anlatır demişlerya büyüklerimiz alimin fikri neyse zikrine odur diye RABBİMDEN bu zihniyetin kötü niyetlerin fırsat vermesin K. Çekmece belediyesi önce kendini düzeltsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma