Kurtlar Vadisi Pusu’nun Baltazar’ı Kuruluş Osman’da! Tüm bildiklerinizi unutturacak

Pana Film imzalı Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde üstlendiği ‘Baltazar’ karakteri ile nam salan Murat Aydın’ın yeni adresi belli oldu. Muhteşem Yüzyıl, Cesur Yürek, Arka Sokaklar ve Pis Yedili gibi yapımlarda da yer alan Murat Aydın, Kuruluş Osman ekibine ismini yazdırdı.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun Baltazar’ı Kuruluş Osman’da! Tüm bildiklerinizi unutturacak
Kurtlar Vadisi Pusu’nun Baltazar’ı Kuruluş Osman’da! Tüm bildiklerinizi unutturacak
GİRİŞ 02.01.2023 12:47 GÜNCELLEME 02.01.2023 12:47
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kurtlar Vadisi Pusu’da üstlendiği ‘Baltazar’ karakteriyle adından söz ettiren Murat Aydın sürpriz bir diziyle ekranlara dönüyor. Kurtlar Vadisi Pusu’da tanınmış bir mafya babası rolünü oynayan, senaryo gereği kumar, uyuşturucu ve Rus ruleti işleriyle meşgul olan Murat Aydın, Kuruluş Osman’a geliyor.

Alparslan Büyük Selçuklu’dan ayrılan isim Maske’yle dönüyor! Alışılagelmişin dışına çıkacakAlparslan Büyük Selçuklu’dan ayrılan isim Maske’yle dönüyor! Alışılagelmişin dışına çıkacak

Arka Sokaklar‘da ‘Azim Botan’, Muhteşem Yüzyıl’da ‘Kadızade Mehmed Paşa’, Pis Yedili’de ‘Orhan’ ve Cesur Yürek’te ‘Ferhat Bozdoğan’ karakterini üstlenen Murat Aydın’ın Kuruluş Osman’daki rolü açıklandı.

Mehmet Bozdağ’ın hem yapımcısı hem senaristi olduğu TRT1 dizisi Mehmetçik Kutlu Zafer’le ilgi odağına yerleşen Murat Aydın, Kuruluş Osman’da ‘Vezir Saveli’ karakterini oynayacak. Murat Aydın, Emre Konuk’un yönetmenlik koltuğunda oturduğu bir diğer TRT1 dizisi olan Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’nda da boy göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Keremcan 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyük Selçuklu dizisi başladığından beri kuruluş Osman dizisi müsamere gibi gelmeye başladı.
    Cevapla
  • Zafer Şahin 1 yıl önce Şikayet Et
    Sıkmaya başladı! Tekrar ihanetleri, tarihte olmayan selçukluyu kötüleyen hainliklerin yuvası gibi benzetmeler moğol ve bizansın bile önüne geçmesi ... tarihten kopan haliyle dizinin karakteri zayıflamaya başladı. Bunun 15 yıl sürmesi şart değil daha 32 padişah var geride !!!
    Cevapla
  • MURO BAŞKAN 1 yıl önce Şikayet Et
    OSMAN BEY TEKTİR VE HERŞEYE sadıktır Osman olmasa dizinin bi tuzu olmaz iyiki Osman varmis
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    osmanın fedaileri nezaman iş bitirecek her olayın içinde osman sen geridedur akıncılar halletsi birazda
    Cevapla
  • meyyid 1 yıl önce Şikayet Et
    başlığa ve resme bakınca abdulhey geldi sandım.baltazar kim.3-5 bölüm oynadı oda toplasan 50 dakika süre tutmaz.ne diziymiş arkadaş ölüsü bile haber yapıyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!
Gabar’a iki yeni sondaj kulesi geliyor! 40 tır ile taşınacak