Alparslan Büyük Selçuklu’dan giden isim Maske’yle dönüyor! Alışılmışın ötesine geçecek

Çukur, Kırmızı Oda, Kurtlar Vadisi Pusu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kertenkele gibi projelerde boy gösteren Erdinç Gülener büyük bombayı patlattı. Son olarak Alparslan Büyük Selçuklu’da üstlendiği ‘Çağrı Bey’ karakteriyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan Erdinç Gülener, ‘Maske’ filmiyle el sıkıştı.

Alparslan Büyük Selçuklu’dan giden isim Maske’yle dönüyor! Alışılmışın ötesine geçecek
Alparslan Büyük Selçuklu’dan giden isim Maske’yle dönüyor! Alışılmışın ötesine geçecek
GİRİŞ 04.01.2023 09:16 GÜNCELLEME 04.01.2023 09:16

Alparslan Büyük Selçuklu’da Mikail'in oğlu ve Alp Arslan'ın babası ‘Çağrı Bey’ karakteriyle iddialı bir çıkış yakalayan Erdinç Gülener gümbür gümbür geliyor. Reyting rekortmeni dizide rol icabı Selçuk Bey'in torunu ve Tuğrul Bey'in ağabeyi olan Erdinç Gülener, ‘Maske’ isimli film projesiyle sözleşme imzaladı.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun Baltazar’ı Kuruluş Osman’da! Tüm bildiklerinizi unutturacakKurtlar Vadisi Pusu’nun Baltazar’ı Kuruluş Osman’da! Tüm bildiklerinizi unutturacak

Kurtlar Vadisi Pusu’da oynadığı ‘Müfettiş Kane’ karakteriyle isminden geniş kitlelere bahsettiren Erdinç Gülener, Satre Film imzalı Maske’yle sinema tutkunlarının karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Celil Murat Sarı’nın yönetmenliğini, Jean Paul Seresin’in ise görüntü yönetmenliğini yaptığı Maske’de sürpriz bir karakteri oynayacak. Bilindiği üzere Erdinç Gülener, Çukur’da ‘Adem Yılmaz’, Kırmızı Oda’da ‘Erhan Gölge’ ve Kertenkele’de ‘Komiser Ünal’ karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Öte yandan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da senaryo gereği Fethi ile Cevdet’in adamı Volkan karakterini oynayan Erdinç Gülener, performansıyla izleyenlerden tam not almıştı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener veda konuşmasını yaptı