Kuruluş Osman’ın Zehra Hatun’u Alsancak’a geliyor! Onu bambaşka rolde görmeye hazır olun

Hıçkırık, Arka Sokaklar, Seni Kalbime Sakladım ve Kuruluş Osman gibi projelerde rol alan Sibel Aytan’ın yeni adresi belli oldu. Kuruluş Osman’da üstlendiği ‘Zehra Hatun’ karakteriyle yıldızı parlayan Sibel Aytan, TRT1’in yeni başlayacak dizisi Alsancak’la anlaşma sağladı.

Kuruluş Osman’ın Zehra Hatun’u Alsancak’a geliyor! Onu bambaşka rolde görmeye hazır olun
Kuruluş Osman’ın Zehra Hatun’u Alsancak’a geliyor! Onu bambaşka rolde görmeye hazır olun
GİRİŞ 03.01.2023 09:30 GÜNCELLEME 03.01.2023 09:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Özdemir Göksel Aydın ve Fırat Gürsoy’un yönetmenlik koltuğunda oturduğu Birsel Yapım imzalı Hıçkırık’la tanınırlık kazanan Sibel Aytan’dan takipçilerini heyecanlandıracak haber geldi. Nil Fırat’ın senaryosunu kaleme aldığı Hıçkırık’ta ‘Selin Karaoğlu’ karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Sibel Aytan, TRT1 dizisi Alsancak’la el sıkıştı.

Teşkilat'ta emek sarf eden isimden veda paylaşımı! 3 sezondur bu işin içerisindeydiTeşkilat'ta emek sarf eden isimden veda paylaşımı! 3 sezondur bu işin içerisindeydi

Arka Sokaklar ve Seni Kalbime Sakladım gibi yapımlarda sergilediği performansla dikkatleri çeken Sibel Aytan’ın Alsancak dizisiyle gümbür gümbür geliyor. Kuruluş Osman’da Râbi'a Bala Hâtun'un yardımcısı Zehra Hatun karakteriyle ilgi odağına yerleşen Sibel Aytan’ın Alsancak’a gelişi sevenleri tarafından coşkuyla karşılandı.

Alparslan Büyük Selçuklu’dan ayrılan isim Maske’yle dönüyor! Alışılagelmişin dışına çıkacakAlparslan Büyük Selçuklu’dan ayrılan isim Maske’yle dönüyor! Alışılagelmişin dışına çıkacak

Yönetmenliğini Can Emre'nin, senaristliğini Mehmet Arı, Atilla Engin ve Selman Kılıçaslan'ın yaptığı Alsancak dizisi çok yakında TRT1'de yayın hayatına merhaba diyecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Vatandaş08 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu haberi dört gözle bekliyorduk. Siz olmasaydınız halimiz nice olurdu. Bu çoook önemli sanat haberinden mahrum kalacaktık
    Cevapla
  • mtdrgn 1 yıl önce Şikayet Et
    gün geçmiyor ki şaşkınlık içinde yataktan kalkmayalım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den müttefiklere mesaj: Aklımızla dalga geçmesinler!
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!