Teşkilat'ın kilit isminden veda paylaşımı! 59 bölümdür rekortmen dizide oynuyordu

Teşkilat’ta senaryo icabı kurşunun hedefi olan ve yaşam savaşını yitiren Atalay Uluışık’ın hikayesi sonlandı. Üç sezon boyunca Teşkilat dizisinde oyunculuk mesleğini icra eden Atalay Uluışık duygu dolu veda mesajı yayımladı.

Teşkilat'ın kilit isminden veda paylaşımı! 59 bölümdür rekortmen dizide oynuyordu
Teşkilat'ın kilit isminden veda paylaşımı! 59 bölümdür rekortmen dizide oynuyordu
GİRİŞ 31.12.2022 11:36 GÜNCELLEME 31.12.2022 11:36
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Teşkilat dizisinin son bölümünde Atalay Uluışık’ın oynadığı Sermet karakterine mermi isabet etti. Ağır yara alan Sermet için tüm umutlar tükendi ve arkadaşlarının gözü önünde son nefesini verdi. Böylece 7 Mart 2021’den beri Sermet karakteriyle dizi severlerin karşısına geçen Atalay Uluşık’ın Teşkilat’taki serüveni tamamlandı.

Gelsin Hayat Bildiğin Gibi’de arka arkaya veda! Bir ismin daha hikayesi sona erecekGelsin Hayat Bildiğin Gibi’de arka arkaya veda! Bir ismin daha hikayesi sona erecek

Teşkilat’ta senaryo gereği hayat mücadelesini kaybeden Atalay Uluışık hayranlarını duygulandıracak bir paylaşıma imza attı. Teşkilat’ın yanı sıra Afili Aşk, Behzat Ç, Kara Para Aşk, Doksanlar ve Bizimkiler gibi yapımlarda yer alan Atalay Uluışık sosyal medya aracılığıyla bir gönderi paylaştı.

''TEŞKİLAT'TAN AYRILMIŞ BULUNUYORUM''

Teşkilat’ın Sermet’i Atalay Uluışık, ‘’Oyuncusu olmaktan gurur duyduğum Teşkilat dizisinden 59. bölüm itibariyle, karakterin öyküsünün bitmesi sebebiyle ayrılmış bulunuyorum. Başta yönetmenlerim Burak Arlıer, Burak Müjdeci, Gül Sarıaltın, Ketche olmak üzere, emek veren bütün oyuncu arkadaşlarıma, kamera arkasındaki ekip arkadaşlarıma yapım şirketimiz Tims&B’ye en önemlisi, bizi yalnız bırakmayan siz değerli seyircimize teşekkür ederim” şeklinde ifadelere yer verdi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 19
  • Okur 1 yıl önce Şikayet Et
    Diziinin eski tadikalmadi kaldirin diziyi farketmez
    Cevapla
  • Gülse 1 yıl önce Şikayet Et
    Sermet ölmesede olurdu aslında,bu arada geçen sezon hayranlıkla izlediğim dizinin sadece Zehra karakterinin ekseninde dönmesi çok sıkıcı oluyor artık
    Cevapla
  • Gülse 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sezon hiç aksiyon heyecan yok Murat Yıldırım'a rağmen eksik birşeyler var sanki ..
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    bizimkiler dizisinden biliyoruz atalay beyi.resmen o dizi ile beraber büyüdük.atalay beyi sevdik.milli ve yerli duruş ile sanat yaşamında başarılar dileriz kendisine
    Cevapla
  • Muharrem 1 yıl önce Şikayet Et
    Uzay bilgisayar ekranından ayrılmasın. Orada daha iyi performans gösteriyor. Ayrıca önceki operasyon ekibi daha kalabalık ve daha iyi işler çıkarıyorlardı. Ekibe yeni oyuncular lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cüneyt Özdemir başıboş sokak köpeği çoğaltma lobisini ifşa etti
İsrail'in yeni savaş senaryosu: O ülkeye 2026'da saldıracaklar